Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu s-a săturat de criticile Oanei Zăvoranu! Ce mesaj subtil i-a transmis

Adelina Pestrițu s-a săturat de criticile Oanei Zăvoranu! Ce mesaj subtil i-a transmis

Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu s-a săturat de criticile Oanei Zăvoranu! Frumoasa brunetă i-a transmis un mesaj subtil pe rețelele de socializare și nu doar ei, ci și altora care tind să mai atace persoanele publice din mediul online.

Adelina Pestrițu s-a săturat de criticile Oanei Zăvoranu!

Adelina Pestrițu s-a săturat de criticile Oanei Zăvoranu și numai! Influncerița a transmis un mesaj ferm, dar subtil în același timp, pe rețelele de socializare, care să-i pună la punct pe toți cei care o mai atacă, informează cancan.ro

Totul a pornit de la un internaut care i-a comentat la o poză de pe Instagram:Ești prea slabă, Adelina! Fără supărare, în afară de sâni nu ai nicio formă la corp”,. Nu a durat mult, și Adelina Pestrițu i-a dat o replică pe măsură care pare că face referire și la Querida, cea care a tot vorbit dur despre ea, în ultima vreme.

„Anunțați-mă când vă plictisiți să mai comentați ca și cum vă aparținem. Valabil pentru toți comentatorii de «meserie». Nu primiți nici bonuri de masă, nici ajutor social și nici nu vă scoate nimeni la pensie pentru bârfă și critică online. Bye”, a fost mesajul transmis de vedetă.

Querida, dată în judecată de Adelina Pestrițu

Înainte de sfârșitul anului 2020, Oana Zăvoranu primea vestea că a fost dată în judecată de: Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan, dar și Adelina Pestrițu, pentru că le-a jignit în mediu online. Astfel, Querida s-a ales în decembrie 2020 cu cinci procese. Momentan, doar unul este pierdut, cel cu Cristina Ich,dar decizia instanței nu este uan definitivă.

Concret, Oana Zăvoranu a fost înștiințată că timp de 15-20 de zile nu va mai avea voie să vorbească despre Cristina Ich. Oana Zăvoranu spune că va tace, însă, va pregăti în acest timp un material cu informații despre Cristina Ich pe care le va dezvălui după expirarea termenului.

”Admite cererea formulată de reclamanta Micu Cristina în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor.

De altfel, Oana Zăvoranu a transmis că și avocații ei vor face un apel în cinci zile, pentru că ea nu vrea să-i dea bani iubitei lui Alex Pițurcă.

”A 5-a a câștigat să nu vorbesc de ea vreo 15-20 de zile. Adică Câh Kitch Balamuc. Ne vedem în apel. Am văzut că a făcut mare tam, tam, sărăcia. În timpul ăsta strâng multe chestii extrem de importante pe care nu vrea ca voi să le știți. Ceva tare de tot. Și să lămurim ceva foarte important. Câh Kitch Balamuc nu a câștigat nimic. Decât să nu mai vorbesc de ea o scurtă perioadă.

În termen de 5 zile, avocații mei fac apel și se merge mai departe. Nu am de plătit mimic așa că toate gloabele care visează bani de la mine, să se ia de grija asta că nu vede niciuna un șfanț de la mine. De fapt, asta e miza lor. Banii. Știu, sunt extrem de incomodă pentru că deschid ochii oamenilor, dar asta e. Alta mama nu mai face”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: