Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, furioasă pe Cristina Ich! Querida promite răzbunare

Oana Zăvoranu, furioasă pe Cristina Ich! Querida promite răzbunare

Oana Zăvoranu și-a lansat propria emisiune! Cum a apărut vedeta

Oana Zăvoranu a răbufnit, miercuri pe rețelele de socializare, după ce Cristina Ich câștigat în instanță emiterea unei ordonanțe președințiale împotriva Queridei, care îi interzice să mai facă atacuri la persoana sa, în mediul online.

Oana Zăvoranu, furioasă pe Cristina Ich! Querida promite răzbunare

Oana Zăvoranu s-a enervat extrem de tare când a aflat că judecătorii i-au admis cererea Cristinei Ich, împotriva sa, de a o mai ataca în mediul online. Mai exact, timp de 15-20 de zile, Oana Zăvoranu nu mai are voie să spună nimic defăimător la adresa influeceriței, transmite cancan.ro

”Admite cererea formulată de reclamanta Micu Cristina în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor.

Oana Zăvoranu: ”Adică Câh Kitch Balamuc”

Oana Zăvoranu nu se lasă cu una, cu două și a mărturisit fanilor că avocații săi vor face apel în termen de cinci zile. De altfel, în perioada cât i se mai interzice să vorbească despre iubita lui Alex Pițurcă, ea spune că va strânge informații importante despre aceasta, pe care le va dezvălui după expirarea termenului.

Mai mult, Oana Zăvoranu a subliniat faptul că nu are de plătit nimic influencerițelor pe care le-a atacat. Ea le acuză că vor bani de la ea.

”A 5-a a câștigat să nu vorbesc de ea vreo 15-20 de zile. Adică Câh Kitch Balamuc. Ne vedem în apel. Am văzut că a făcut mare tam, tam, sărăcia. În timpul ăsta strâng multe chestii extrem de importante pe care nu vrea ca voi să le știți. Ceva tare de tot. Și să lămurim ceva foarte important. Câh Kitch Balamuc nu a câștigat nimic. Decât să nu mai vorbesc de ea o scurtă perioadă.

În termen de 5 zile, avocații mei fac apel și se merge mai departe. Nu am de plătit mimic așa că toate gloabele care visează bani de la mine, să se ia de grija asta că nu vede niciuna un șfanț de la mine. De fapt, asta e miza lor. Banii. Știu, sunt extrem de incomodă pentru că deschid ochii oamenilor, dar asta e. Alta mama nu mai face”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Cum a atacat-o Oana Zăvoranu pe Cristina Ich

„Câh vă arată tot, inclusiv cred că și momentul în care stă pe WC. Vreun sponsor, ceva, pentru acest moment?Noroc că ți-ai luat cu tine toate acaretele pentru care ești plătită să vorbești. Slugile așa fac, cară tot după ele. TOT. Asta și apa și-a luat-o cu ea în vacanță… sărăcie ce ești! La aer nu ai niciun contract, slugă credincioasă? Spitalul 9, ești „ușor nervosuță”. Eu sunt mega-liniștită, culmea, că eu nu cer nimic, eu plătesc”,  a criticat-o Oana Zăvoranu pe Cristina Ich, pe Instagram.

În urmă cu câteva săptămâni, sătule de vorbele ofensatoare la adresa lor, de către Oana Zăvoranu, Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan, dar și Adelina Pestrițu s-au adresat instanței de judecată. Astfel, Querida s-a ales în decembrie 2020 cu cinci procese. Momentan, doar unul este pierdut, dar decizia instanței nu este uan definitivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: