Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu și-a lansat propria emisiune! Cum a apărut vedeta

Oana Zăvoranu și-a lansat propria emisiune! Cum a apărut vedeta

Oana Zăvoranu și-a lansat propria emisiune! Cum a apărut vedeta

Oana Zăvoranu și-a lansat propria emisiune și este mai pregătită ca niciodată să dezbată subiectele actuale. Pentru a atrage atenția urmăritorilor, bruneta s-a îmbrăcat foarte provocator. 

Oana Zăvoranu și-a lansat propria emisiune

După ce a lansat o serie de atacuri în mediul online, Oana Zăvoranu și-a lansat propria emisiune. După ce a amenințat că o va face, se pare că s-a pus pe treabă, iar planurile sale au prins contur foarte rapid.

Bruneta este în plin război cu mai multe vedete din România, astfel i-a venit o idee inedită. Aceasta și-a făcut propria emisiune, care se difuzează pe canalul ei de YouTube.

”Mă gândesc că a venit timpul să iau în considerare la modul cel mai serios să încep o emisiune pe YouTube cu o echipă de profesioniști care au lucrat în tv…că nu se mai poate”, a declarat Oana Zăvoranu la finalul verii.

Imediat după această declarație, bruneta a început o serie de atacuri în mediul online. Primul subiect criticat a fost scandalul dintre fostul ei soț, Pepe și Raluca Pastramă. Apoi, printre țintele sale s-au numărat nume sonore precum: Andreea Marin, Andreea Bănică, Monica Gabor, Oana Roman, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan și Cristina Ich, potrivit spynews.ro.

Nici emisiunea sa nu putea fi ceva obișnuit. Oana a ales un decor negru, iar pe măsuța de lângă ea a avut drept accesorii două cranii argintii, sclipitoare. Sigla este tot argintie și este formată din inițiala numelui său de familie, înt-un cerc, deasupra căreia se află o coroană.

Cum s-a îmbrăcat Oana în primul episod

Oana Zăvăranu este și va rămâne o persoană rebelă, cu o personalitate puternică și plină de tupeu. Sinceritatea ei este fără margini și nu se sfiește să spună ce are în minte. Vedeta a purtat o ținută cum nu se putea mai sexy în primul episod al emisunii.

Oana Zăvoranu și-a lansat propria emisiune! Cu o rochie albă, din dantelă, transparentă și foarte scurtă, bruneta a stârnit o mulțime de reacții. De asemenea, bustul îi poate fi văzut cum nu se poate mai bine, întrucât piesa vestimentară are un decolteu generos. Acest oufit îi pune în evidență și tatuajele de pe brațe, care se pot observa cum nu se poate mai bine.

”Episodul 1 din cel mai tare proiect online făcut vreodată în România e aici, pentru voi! Peppa, ține-te bine! Că după episodul ăsta, vor bubui ofertele! Te iau pe toate părțile! ‘Cause I am the real influencer! Sunt plină de inspirație și facem show cum n-a văzut România! Eu sunt Zăvo și mi se rupe de hatereala voastră! Care vă știți pe mocangeală și vrajeală ieftină, ați pus-o cu mine! Vă iau pe toate până la ultima! Hai, ciocu’ mic și pupați mâna la Președintă! Că altă șansă nu aveți!”, a scris ea pe Instagram, înainte de postarea episodului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: