Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, o nouă reacție despre divorțul lui Pepe: „Un scandal de doi lei”

Oana Zăvoranu, o nouă reacție despre divorțul lui Pepe: „Un scandal de doi lei”

Oana Zăvoranu, o nouă reacție

Oana Zăvoranu, o nouă reacție despre divorțul lui Pepe. După ce Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă, fosta sa parteneră, Oana Zăvoranu a avut câteva reacții dure la adresa celor doi. Recent, actrița a făcut un nou comentariu despre divorțului artistului.

Oana Zăvoranu, o nouă reacție despre divorțul lui Pepe: „Un scandal de doi lei”

Oana Zăvoranu, o nouă reacție despre divorțul lui Pepe. Se știe că Oana Zăvoranu este o fire deschisă și întotdeauna spune ceea ce are de spus, fără să se eschiveze. Același lucru s-a întâmplat și în cazul fostului ei soț, Pepe. După ce artistul a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă, actrița a avut numeroase reacții la adresa celor doi. Recent, Oana Zăvoranu a avut o nouă reacție despre divorțul lui Pepe. Mai mult, „Querida” le-a declarat război tuturor influencerițelor din mediul online. După o perioadă, în care actrița nu a mai apărut la televizor, Oana Zăvoranu a reușit să intre, din nou, în atenția tuturor, după ce zilele trecute susține că Pepe se va împăca cu Raluca Pastramă, deoarece familia acesteia nu ar permite niciodată ca cineva din familia lor să divorțeze. Conform antenastars.ro, tatăl Ralucăi nu ar fi de acord cu separarea fiicei sale de Pepe, iar Oana a avut o nouă părere despre separarea acestora. ”Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!”, i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, potrivit apropiaților familiei.

Ei bine, după ce Oana a auzit ce ar fi spus tatăl Ralucăi, vedeta susține în continuare că divorțul dintre Pepe și soția sa ar fi doar un show, pentru a atrage atenția. Mai mult, Oana a declarat că cei doi se vor împăca, dar că, în ciuda situației, Pepe nu va obține prea multe concerte, așa cum și-ar fi dorit. ”Să mai ziceți vreodată că nu știu eu tot. Ce vă ziceam eu? Ia uite mă cum mai nu divorțează papagalii ăștia doi. Sunteți sigur extrem de surprinși. Scandal de doi lei 50. Acum brusc el o să cânte de împăcăciune și dragoste! O să aibă și el cu trei concerte mai mult că oricum e un fâs subiectul asta. Ia marș la coteț cu toți din familia asta bună”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu a fost dată în judecată

Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de către vedetele pe care le-a criticat în ultima perioadă. Mai exact, cele care au depus plângere împotriva actriței sunt Oana Roman, Adelina Pestrițu și Christina ICH. Toate trei s-au unit pentru a lua măsuri împotriva vedetei, care le-a criticat pe rețelele de socializare. Acestea au angajat același avocat, pentru a le reprezenta, iar în curând, influencerițele se pregătesc de un proces cu actrița. Conform unor surse, suma pe care o vor plăti toate cele avocatului, ar fi de 3.5000 de euro. Cu toate astea, Zăvo nu este dispusă să renunțe atât de ușor. Actrița din „Sacrificiul” nu este speriată, ba din contră, aceasta este hotărâtă să lupte pentru a-și apăra cauza. Oana Zăvoranu a declarat că nu are nimic personal cu ele, dar nu suportă faptul că promovează produse, pe care nu le testează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: