Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, cu lacrimi în ochi la TV! Querida simte dorul taților ei

Oana Zăvoranu, cu lacrimi în ochi la TV! Querida simte dorul taților ei

Oana Zăvoranu, despre despărțirea dintre Pepe și Raluca

Oana Zăvoranu este tot mai acidă, în ultima vreme, față de vedetele din showbiz-ul autohton. Dacă suntem obișnuiți să vedem mai mult latura dură a Queridei, de această dată, și-a arătat și latura emotivă. Oana Zăvoranu a vărsat lacrimi, în direct la TV, vorbind despre tații ei, Ioan Bănicioiu, cel biologic și Nicolae Zăvoranu, cel vitreg. Ambii, din păcate, nu mai sunt demult printre noi.

Oana Zăvoranu, dor de tații ei

Oana Zăvoranu, unul dintre cele mai critice personaje din lumea mondenă, la adresa celorlalte vedete, are și momente care o sensibilizează. Concret, Querida a vorbit cu ochii în lacrimi despre cei doi tați din viața sa, Ioan Bănicioiu, cel natural și Nicolae Zăvoranu, tatăl adoptiv. Cei doi bărbați nu mai sunt demult printre noi, dar la fel și mama ei, Mărioara Zăvoranu, despre care Querida a declarat că îi simte dorul, dar nu prea mult.

”Mie îmi este dor de tații mei, de amândoi. De mama nu pot să zic, mi-e un soi de dor, dar mi-aș fi dorit să îmi fie dorul ălă, care să mă facă să simt dragoste și iubire. Eu sunt tipicul de fată care și-a adorat tatăl. Cred că orice fată care are un tată iubitor caută, subconștient, ca soțul să aibă ceva din tatăl ei. Astfel îi stârnește o siguranță, un confort anume”, a spus Oana Zăvoranu la „Showbiz Report”, de la Antena Stars.

Oana Zăvoranu, îmbrăcată în negru pe canapeaua ”Showbiz Report”

Oana Zăvoranu, îl consideră mai mult tată pe Ioan Bănicioiu

Înainte de a face la TV afirmațiile de mai sus, Oana Zăvoranu a avut o postare pe Instagram în care spunea că îl consideră mai mult pe Ioan Bănicioiu, deoarece este cel biologic. Ea a fost întrebată de un fan curios:”Când faci referire la tatăl tău, la care te referi? Bănicioiu sau Zăvoranu? Pe care îl consideri tată?” . Răspunsul Oanei nu a ezitat să apară. „Tată este unul singur. Mă refer la cel natural, Ioan Bănicioiu. Pe Nicolae Zăvoranu îl consider tată de-al doilea și îl iubesc enorm, dar dragostea mea imensă este pentru TATA”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu și Ioan Bănicioiu în copilărie. Vedeta le răspunde fanilor la InstaStory.

Oana Zăvoranu și mama ei, relație de rivalitate

Dacă de tații ei îi este dor, sunt bine cunoscute scandalurile de la televizor, legate de avere,  în care Oana Zăvoranu se certa cu mama ei, Mărioara Zăvoranu. La un moment dat, însă, s-au împăcat, dar relația era la fel de rece. În anul 2015, când femeia s-a stins din viață, la 67 de ani, din cauza diabetului, Oana Zăvoranu a uimit prin declarațiile ei către jurnaliști: “Aceasta masina este Ghost. Michael Jackson n-a murit, Michael Jackson traieste si nici nu sunt condamnata”, spunea Oana Zăvoranu, atunci, jurnaliștilor, despre decesul mamei sale.

Vecinii mamei Oanei, Mărioara Zăvoranu, au criticat-o pe Querida, pentru atitudinea ei față de cea care i-a dat naștere.

”Oana, pacat ca si-a batut joc… dar o s-o ajunga si pe Oana. Nu ramane nimic nepedepsit pe lumea asta. N-a stiut s-o respecte. Nu a iubit decat banul. Pacat ca a murit fara dragostea ei. Ce a bagat-o in mormant pe Marioara Zavoranu? Lipsa de afectiune din partea copilului pentru asta a si cazut la pat. A ajuns la concluzia ca intr-adevar o iubeste numai pentru bani, a spus o vecină a femeii.

“Cand vorbea de Oana, vorbea frumos. Zicea ca are un suflet bun, de inger, zvapaiata”, a mai spus un alt vecin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: