Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, despre tatăl ei biologic, Ioan Bănicioiu: ”Tată este unul singur”

Oana Zăvoranu, despre tatăl ei biologic, Ioan Bănicioiu: ”Tată este unul singur”

Oana Zăvoranu face tot mai multe atacuri asupra vedetelor din showbiz-ul românesc, dar are și momente de sensibilitate în care își dezvăluie latura emotivă. Așa s-a întâmplat, de curând, mărturisindu-le fanilor de pe Instagram că îl consideră tată pe Ioan Bănicioiu, deoarece este cel biologic.

Oana Zăvoranu îl consideră tată pe Ioan Bănicioiu

Oana Zăvoranu este tot mai acidă asupra vedetelor din showbiz-ul românesc, dar are și momente de sensibilitate. De data aceasta, a vorbit fanilor despre tatăl ei natural, Ioana Băniciou, care nu mai este printre noi. Întrebată de fani dacă îl consideră tată pe Nicolae Zăvoranu sau Ioan Bănicioiu, Oana Zăvoranu s-a referit la cel din urmă.

„Când faci referire la tatăl tău, la care te referi? Bănicioiu sau Zăvoranu? Pe care îl consideri tată?” a întrebat un fan.

„Tată este unul singur. Mă refer la cel natural, Ioan Bănicioiu. Pe Nicolae Zăvoranu îl consider tată de-al doilea și îl iubesc enorm, dar dragostea mea imensă este pentru TATA”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unei imagini emoționante cu ea și Ioan Bănicioiu.

Querida, atac asupra vedetelor.

Querida adresează tot mai multe vorbe dure la adresa numelor cunoscute din lumea mondenă. Nimeni pare că nu scapă de criticile ei, printre care și Anda Adam sau Bianca Drăgușanu. Oana Zăvoranu a ironizat-o, la un moment dat, pe Anda Adam despre faptul că și-ar fi spălat chiloții într-o oală de gătit de la Ferma și a scris, pe rețelele de socializare: „Bianca Buzila Wanna be în mizerie, am înțeles. Suntem pregătiți de talentul și frumusețea ta inegalabile. Ce îți plimbi în mașină? C****** sau chiloții puși la înmuiat”, au fost cuvintele Oanei Zăvoranu. Bianca Drăgușanu nu a stat mult pe gânduri și a ripostat:

”Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine, nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja”, i-a transmis Bianca Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu și Ioan Bănicioiu în copilărie. Vedeta le răspunde fanilor la InstaStory.

Oana Zăvoranu, mamă?

Oana Zăvoranu are o relație de ani buni, după despărțirea de Pepe, cu Alex Ashraf. În viața lor, nu a apărut, încă, un copil. Întrebată de fani când va deveni mamă, Oana Zăvoranu a dat răspunsul:”Vine și bebe, că e cazul. Se cam lasă așteptat șmekeru’”, a răspuns Oana Zăvoranu.

Însă, în urmă cu ceva tim, Oana a oferit unui fan un răspuns mai aspru.“Uite că nu vreau ,că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok ? Întrebare mega comunistă și impertinență ?, zilnic pusă! ?. Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației >? Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea, nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate, care cred în mintea lor că scopul vieții este să faci 100 de copii, să stai numai călăre zi și noapte și să te fălești după cu ei !?”, declara Querida în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: