Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu își dorește un copil. Anunțul surprinzător făcut de „Querida”

Oana Zăvoranu își dorește un copil. Anunțul surprinzător făcut de „Querida”

GALERIE FOTO (5) Oana Zăvoranu își dorește un copil

Oana Zăvoranu își dorește un copil. Oana Zăvoranu și-a surprins fanii cu o declarație pe rețelele de socializare. Vedeta le-a răspuns fanilor la întrebări, iar răspunsul referitor la rolul de mamă i-a șocat pe fanii săi. De-a lungul timpului, Oana a evitat să comenteze acest subiect și de fiecare dată era reticentă când cineva o întreba când va aduce pe lume primul copil.

Oana Zăvoranu își dorește un copil. Anunțul surprinzător făcut de „Querida”

Oana Zăvoranu își dorește un copil. Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din România. De asemenea, bruneta este cunoscută pentru felul ei unic de a-și exprima părerea sinceră fără să țină cont de reacțiile celor din jur. Ca de obicei, actrița și-a șocat fanii. Oana Zăvoranu își dorește un copil cât mai curând. Vedeta i-a lăsat mască pe urmăritorii săi de pe Instagram, după ce aceasta le-a răspuns acestora la întrebări. Soția lui Alex Ashraf i-a luat prin surprindere pe toți cu un anunț bombă! Recent, Oana Zăvoanu și-a anunțat fanii că își dorește un copil. Bruneta a organizat din nou o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram, iar una dintre cele mai mari curiozități venite din partea urmăritorilor săi a fost facă actrița își dorește să devină mamă. Astfel, răspundul „Queridei” i-a șocat pe fanii săi.„Un bebe ți-ai dori, Oana?”, a fost întrebarea fanului de pe rețeaua de socializare. Răspunsul Oanei a fost următorul:„Vine și bebe, că e cazul. Se cam lasă așteptat șmekeru’”.

În urmă cu câțiva ani, vedeta nu avea niciun gând să devină mamă, ba chiar era extrem de vehementă în fața celor care îi puneau întrebări referitoare la această situație. La un moment dat, întrebată de un alt fan, Oana a vorbit deschis despre momentul în care va deveni pentru prima dată mamă. “Uite că nu vreau ,că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok ? Întrebare mega comunistă și impertinență ?, zilnic pusă! ?. Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației >? Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea, nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate, care cred în mintea lor că scopul vieții este să faci 100 de copii, să stai numai călăre zi și noapte și să te fălești după cu ei !?”, spunea Oana Zăvoranu, în urmă cu ceva timp.

Oana Zavoranu, despre copil

Oana Zăvoranu iese la atac!

Pe lângă sesiunea de întrebări și răspunsuri, Oana Zăvoranu a lansat un nou atac. De data asta, cele care au intrat în vizorul actriței au artistele, Ruby, Nicole Cherry și Giulia. Cu doar câteva zile înainte, Oana a făcut-o „urâtă” pe Ruby, iar acum a numit-o „miloagă”.„I s-a livrat „dulceața” și lu miloaga asta, mă… și mulțumește frumos pentru pomană. Să fie primit, nu? Un arond corespunzător, în caz că erați chiori. Așa, postează tot, nu te lăsa, că așa mai primești și alte mocangeli. Păi ori nu ți-a pus nimic ori sunt bogate? Deci trebuia să fie și un R@#$x, ceva în ele, nu? Tu ești cu tupeul la tine grupa mare”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul imaginilor cu Ruby. Ulterior, Oana a luat-o în vizor și pe Nicole Cherry, susținând că mai multe vedete s-au filmat primind ghete de la aceeași firmă. „Păi cum Nicoleto? Tot de la aceeași firmă. Lu asta i-au pus și portocale”, a spus Oana în dreptul imaginilor cu Nicole Cherry. Nici Giulia nu a scăpat de atacul brunetei. Oana Zăvoranu a comentat și imaginile postat de Giulia, în care s-a filmat alături de fiica sa, în timp ce au primit aceleași perechi de ghete. „Pui și copilul să mulțumească? Rușine să vă fie că puneți copiii în astfel de situații. Dacă voi sunteți miloage, de ce puneți și copiii în situația asta?„, a fost comentariul Oanei la adresa Giuliei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: