Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, detalii șocante despre Pepe. Actrița susține că acesta ar fi homosexual

Oana Zăvoranu, detalii șocante despre Pepe. Actrița susține că acesta ar fi homosexual

Oana Zăvoranu, detalii șocante despre Pepe

Oana Zăvoranu, detalii șocante despre Pepe. În ultima vreme, divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a ocupat primele pagini din presă, iar informațiile șocante legate de relație lor sunt tot mai multe. Fosta parteneră a artistului a vorbit, la un moment dat, despre orientarea sexuală a lui Pepe.

Oana Zăvoranu, detalii șocante despre Pepe. Actrița susține că acesta ar fi homosexual

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă s-a tranformat într-un adevărat scandal, ieșind la iveală informații șocante despre relația lor. În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a spus că Pepe ar avea o altă orientare sexuală, mai exact,că artistul ar avea o înclinație spre bărbați. Bruneta spunea la cel moment că deține numeroase informații care ar putea să-i distrugă imaginea acestuia. „Eu am informații și o spun în premieră. Acum câțiva ani de zile m-am certat îngrozitor cu revista Star, care a publicat un articol despre el că este homosexual. Hai să vă spun că și eu sunt în posesia unor mesaje care atestă că e homosexual. Se vorbește în oraș că lumea cam știe că omul are bucurii la băieți. Normal că am fost stupefiată și am făcut și eu niște legături. Eu nu zic că bag mâna în foc, așa mi s-a spus”, a declarat Oana Zăvoranu la Un show păcătos.

Ce spunea Oana Zăvoranu despre fostul său soț

După ce au divorțat, Oana Zăvoranu a vorbit despre perioada în care cei doi au fost împreună, dar și despre abilitățile acestuia în pat. Conform actriței, artistul stă foarte prost la acest capitol. „Cu Pepe era… pfff… Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost! Nici Mirco Maschio nu stătea mai bine, nici nu ştiu de ce alerga atât Cristina Spătar după el, săraca. Dura maximum zece minute, aia cred că alerga mai degrabă după vreun conac de-al lui, nu după… Nu vreau să zic cine a fost cel mai bun. Cove nu a fost cel mai… micuţ, ca să zic aşa” a spus bruneta.

Vestea că Pepe și Raluca divorțează, i-a luat prin surprindere pe aproapiații cuplului. Dar Oana Zăvoranu este de părere că această situație este plănuită de către artist, pentru a face bani. „Nu mai puneti ‘botu’ la vrajeli…e fomita mare, vine Craciunul si poate mai iese de vreun concert ceva…vremuri grele Mon Cher…da’ lasa ca de Craciun la insistentele fanilor….miraculos or sa se împece”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

La începutul lunii noiembrie, Pepe a anunțat pe canalul său de Youtube că va divorța de soția sa, Raluca Pastramă. Acesta spune la acea vreme că cei doi se înțeleg bine, de dragul celor două fetițe ale sale, Maria și Rosa. ”Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna. Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine”, a spus Raluca în emisiunea lui Pepe de pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: