Redactia.ro
Home » Monden » Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă are un motiv ascuns. Problemele au apărut între soția și familia artistului

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă are un motiv ascuns. Problemele au apărut între soția și familia artistului

Vestea divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă a șocat o lume întreagă. Unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz a ales să pună capăt relației de 9 ani.

 

Motivul ascuns din spatele divorțului

 

La scurt timp după vestea divorțului dintre cei doi, noi detalii au ie;it la iveală. Anunțul divorțului a fost făcut de artist pe canalul său de Youtube. Artistul a explicat că între el și Raluca nu se mai poate repara nimic și că lucrurile s-au terminat. Mai mult, totul se va întâmpla în termeni amiabili de dragul fetițelor pe care le au împreună.

Deși Pepe nu a vrut să arate acest lucru, între cei doi ar exista tensiuni mai vechi în privința anumitor subiecte mai delicate.

În urmă cu aproximativ doi ani, Pepe și Raluca ar fi avut un moment controversat în familie, fiind implicată și mama artistului, scrie cancan.ro. Mai mult, tensiunile mai vechi dintre Raluca și mama artistului ar fi făcut ca cele două să nu se înțeleagă atât de bine în utlimul timp.

Tensiunile din cuplu au la bază și un episod în care Pepe ar fi clacat. Artistul ar fi avut relații intime cu o renumită afaceristă, peste care Raluca nu ar fi putut trece. Mai mult, tensiunile din cuplu ar fi fost constante din acel moment. Și familia artistului s-ar fi implicat prea mult în viața celor doi.

 

Vestea divorțului

Vestea divorțului a fost dată chiar de Pepe pe canalul său de Youtube. Totodată, artistul a precizat că a fost o perioadă grea pentru el, mai ales că a fost nevoit să le explice celor două fetițe pe care le are împreună cu Raluca, că ei doi nu vor mai forma o familie.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…)”

Pepe și Raluca s-au căsătorit în 2014, având parte de o nuntă senzațională. Cei doi au fost cununați de Cătălin și Andra Măruță. Cei doi au împreună două fetițe, Rosa și Maria, care par să semene cu tatăl lor pe măsură ce cresc.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: