Redactia.ro
Home » Monden » Cum a început relația dintre Pepe și Raluca Pastramă: „I-am cerut să nu fim văzuți împreună”

Cum a început relația dintre Pepe și Raluca Pastramă: „I-am cerut să nu fim văzuți împreună”

Pepe și Rastramă au o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi vorbesc despre cum a început relația lor și ce sacrificii au fost dispuși să facă. 

Dezvăluiri din intimitatea cuplului

Pepe și Raluca Pastramă se iubesc de 9 ani, s-au cunoscut acum 8 ani și au două fetițe minunate împreună, dar, atunci când au ocazia, nu ezită să ”se înțepe” pe diverse teme. Cei doi au recunoscut că mai au și certuri, însătrec cu bine peste acestea.

”Chiar e în regulă nevastă-mea, după pandemie mi-am dat seama…”, a spus Pepe, râzând, la prima apariție a frumoasei sale soții, Raluca, în fața camerelor pentru un interviu care să îi fie dedicat în totalitate. Cei doi nu ezită să se afișeze în public ori de câte ori au ocazia.

”Uite-te și tu cât ești de frumoasă, ești combinația perfectă dintre Rosa și Maria ”, a încercat să dreagă busuiocul artistul în momentul în care Raluca, zâmbind, i-a aruncat o privire furișă.

Raluca, cu cel mai frumos zâmbet, chiar inocent, l-a pus imediat la colț pe Pepe, în ciuda eforturilor artistului de a o întrerupe pe soția lui.

Întrebată dacă s-au certat vreodată, Raluca a recunoscut că s-au mai întâmplat și episoade de genul acesta în familia lor. ”Normal că ne-am certat, nu există oameni care să nu se certe. Ar fi anormal să nu avem discuții în contradictoriu…”, a explicat Raluca.

Cum s-au cunoscut cei doi

Mai mult, provocată în interviul live să povestească cum s-au cunoscut, Raluca, dovedind un simț al umorului extrem de dezvoltat și arătând că știe cum să îl domine, dacă vrea, pe Pepe, s-a dezlănțuit.

”Cu strategie (l-a cucerit, n. red.)… Am plecat la ultima piesă cântată că m-am gândit că era mai interesant dacă m-ai căuta tu pe mine… Mi-a plăcut întotdeauna să fiu specială, nu să fiu la comun… Și am plecat…”, povestea Raluca în discuția cu ”intervievatorul” Pepe. ”Am hotărât să ne vedem pe Decebal la o cafea, i-am zis să se ducă înainte cu jumătate de oră ca să nu fim văzuți împreună. Nu mă simțeam emoționată, nefiind niciodată fana lui, mă gândeam că mă văd cu o persoană drăguță. Nu am fost fană niciodată, eu ascultam Andre, nu Pepe”, a mai spus, râzând, Raluca.

Povestea lor devine demnă de un roman polițist, mai ales la cum e povestită de Raluca. ”Cumva, după ce ne-am întâlnit la cafenea, el s-a îndrăgostit de mine… Și s-a întors la București, de la mare… Că voia să o vadă pe domnișoara, adică pe mine, mi-a propus să mergem într-o vacanță, mi-a luat foarte mult să mă gândesc – 5 minute. L-am păcălit puțin pe tata atunci… Nu i-am spus că merg cu domnul, ci cu colegii, facultatea, etc… Dar nu i-am zis nimic de domnul, mi-am făcut băgăjelul și am plecat”, a spus Raluca

Frumoasa brunetă l-a pus la punct pe Pepe în momentul în care acesta a avut ceva de adăugat. ”Ce mincinos ești, nu tu ai zis să mergem ca frații, eu am zis… Eu îmi făceam filmele mele, mă gândeam că nu are cum să îmi facă ceva fără voia mea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: