Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu face primele declarații despre divorțul dintre Pepe și Raluca: ”Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’!”

Oana Zăvoranu face primele declarații despre divorțul dintre Pepe și Raluca: ”Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’!”

Oana Zăvoranu face primele declarații despre divorțul lui Pepe

Oana Zăvoranu a rupt tăcerea și a făcut primele declarații despre divorțului fostului ei soț. Vedeta nu s-a putut abține să nu comenteze evenimentul nefericit al lui Pepe și a râs copios.

Oana Zăvoranu face primele declarații despre divorțul lui Pepe

Divorțul lui Pepe de Raluca a provocat o întreagă discuție în mediul online, lumea fiind șocată de anunțul artistului. Fosta soție a lui Pepe, Oana Zăvoranu s-a simțit datoare să comenteze cele întâmplate.

Potrivit spynews.ro, Oana nu s-a putut abține și s-a bucurat de eveniment, glumind că nu știa de ce pisicile sale au probleme cu… constipația.  În plus, a continuat să facă haz de necaz, fiind de părere că divorțul lui Pepe și al Ralucăi Pastramă este mai ceva decât pandemia provocată de coronavirus.

”Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. s-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis : „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate”, a declarat Oana pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu își dorește ca cei doi să se împace

Ciudat este faptul că vedeta, cunoscută pentru faptul că-i place scandalul, își dorește ca Pepe să se împace cu Raluca Pastramă.

”Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi. Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții. Doamne, să nu se mai „ceartă”. Să se „înpece”. Să nu mai „fuge” de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții. Și să se „împece”. Ăsta este mesajul meu!”, a mai spus ea.

Pepe a făcut anunțul pe canalul său de Youtube, explicând că între el și Raluca nu mai există șanse de împăcare și că ea ar fi luat această decizie. Conform artistului divorțul va avea loc în termeni amiabil. Totodată, artistul a precizat că a fost o perioadă grea pentru el, mai ales că a fost nevoit să le explice celor două fetițe pe care le are împreună cu Raluca, că ei doi nu vor mai forma o familie. Cântărețul a declarat de asemenea că după ce s-au separat în urmă cu două săptămâni, cei doi se înțeleg mai bine și nu mai există tensiuni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: