Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu a dezvăluit care este intervenția estetică la care a apelat

Oana Zăvoranu a dezvăluit care este intervenția estetică la care a apelat

Oana Zăvoranu a început, în ultima perioadă, o serie de atacuri la adresa vedetelor din showbiz-ul românesc. Vedeta a deschis subiectul operațiilor estetice după ce a vorbit în online despre ,,victimele” care ascund câte operații estetice au.

 

Ce intervenție estetică și-a făcut Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a început tot mai des să atace vedetele din online. Însă, de această dată, a venit momentul ei să vorbească  despre intervențiile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Oana Zăvoranu a fost foarte directă și a spus lucrurilor pe nume. Vedeta și-a surprins fanii  cu o fotografie pe care a postat-o pe contul său de Instagram. În imaginea de pe rețeaua de socializarea, Oana apare cu sânii la vedere, după ultima intervenție pe care a suferit-o. Bruneta le-a mărturisit fanilor săi că a decis să își scoată silicoanele. Mai mult, Zăvo a mărturisit că asta a fost și singura operație pe care și-a făcut-o, cea de la nivelul bustului.

„Nu am operații estetice decât la sâni… Acum am scos silicoanele de tot. În rest, niciodată nu m-am operat în altă parte a corpului sau a feței.

Ați auzit, urâtelor operate de 857 de ori și care aveți tupeul să ziceți că nu sunteți operate? Noroc cu pozele mai vechi!”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram , în urmă cu câteva zile.

Zăvo arată spectaculos la vârsta de 47 de ani. Vedeta a făcut o serie de schimbări importante de-a lungul timpului. Acest lucru se datorează stilului de viață sănătos pe care îl duce și al faptului că nu a apelat la multe operații estetice.

Deși nu este adepta operațiilor estetice, Oana Zăvoranu a recunoscut că iubește tratamentele cosmetice. Mai mult, vedeta petrece ore în șir în saoane și cheltuie lunar mii de euro pe tratamente.

”Mai remodelăm pe la gleznuțe, pe la posterior. (…) Urmăritoarele mele mă întreabă frecvent, poate chiar zilnic ce faci de arăți atât de bine, la față, la corp. Am 100 de poșete, da, dar spun în premieră că am și poșete care costă câteva sute de euro. Am fost contactată să scriu și câteva volume autobiografice”, spunea actrița în cadrul emisiunii Xtra Night Show în urmă cu ceva timp.

Însă, când și-a făcut debutul în televiziune în anul 2000, vedeta era 100% naturală.

Anul trecut, Oana Zăvoranu susținea că are botox doar în păr și că nu vrea să mai audă de silicoane.

„Mi-am făcut a 9 a operație la sâni, ca să ajung ca la început, naturală, fără silicoane, cu sâni de adolescentă și mi-a ieșit! Sunt în situația în care pot iniția un nou trend al femeilor naturale, care nu au nevoie să se umple de plastic pentru a fi frumoase.
Consider că în prezent exista tendința total gresită, de a își face toate, operații care să le deformeze nejustificat.

Silicoane ca pepenii, talie mai subțire ca a unui somalez,( sinistru), și fund lat, mare de vadana( eu mereu mă întreb cum își țin astea echilibrul). Un corp armonios cu umerii svelți, talie de bun simț și fund mic, frumos, mai puțin lat decât umerii, este exact ce place ochiului normal și minții nepoluate. Și totul pornește de la cea mai cretină familie de surori din America, celebre pentru nimic!’, a mai spus Oana Zăvoranu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: