Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu a fost cerută în căsătorie de un bărbat celebru. Despre cine este vorba

Oana Zăvoranu a fost cerută în căsătorie de un bărbat celebru. Despre cine este vorba

GALERIE FOTO (3) Oana Zăvoranu a fost cerută în căsătorie de un bărbat celebru

Oana Zăvoranu a fost cerută în căsătorie de un bărbat celebru. Oana Zăvoranu își șochează fanii în fiecare zi cu declarațiile ei. Vedeta a precizat că, în urmă cu câțiva ani, a fost cerută în căsătorie de un bărbat cunoscut din showbiz-ul românesc. Despre cine este vorba?

Oana Zăvoranu a fost cerută în căsătorie de un bărbat celebru. Despre cine este vorba

Oana Zăvoranu a fost cerută în căsătorie de un bărbat celebru. Oana Zăvoranu a ajuns pe primele pagini în presă, după ce în urmă cu câteva săptămâni, vedeta are diferite reacții la adresa mai multor vedete din România. Mai exact, Oana a reacționat după ce s-a aflat că Pepe, fostul ei soț, va divorța de Raluca Pastramă. Prima victimă a acesteia a fost Oana Roman, care a fost criticată de actriță ori de câte ori, soția lui Elisei posta pe Instagram. După care, au urmat influecerițele, precum Alina Ceușan, Adelina Pestrițu sau Christina ICH. Așadar, bruneta a început un adevărat război cu acestea și nu este dispusă să se oprească aici. Pe zi ce trece, lista Queridei se mărește și o nouă vedetă este criticată de aceasta. Dar se pare că Oana Zăvoranu este apreciată pentru aceste lucruri, motiv pentru care a anunțat că nu se va opri și va continua să le demaște pe vedetele noastre. Ei bine, dacă în urmă cu câteva ore a spus că își dorește să aibă un copil, acum Oana a declarat că a fost cerută în căsătorie de un bărbat celebru. Invitată într-o emisiune Tv, actrița din „Sacrificiul” a dezvăluit că, în urmă cu câtiva ani, a fost cerută în căsătorie de un bărbat celebru.

Vedeta a spus și numele bărbatului misterios și celebru care a vrut să o ia de soție pe Oana Zăvoranu. Este vorba despre artistul Mihai Trăistariu. Categoric, răspunsul vedetei a fost NU, fiind căsătorită în acest moment cu Alex Ashraf. Imediat după ce a făcut această dezvăluire, Oana l-a caraterizat pe cel, care, la un moment dat, se poza în lenjerie intimîă. ”Mihai Trăistariu m-a cerut de nevastă acum mulți, mulți ani. E un tip foarte mișto”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu s-a iubit cu prezentatorul Cove

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Aceasta este recunoscută pentru stilul său inconfundabil de a-și spune părerea, fără să țină cont de reacțiile celorlalți. Cu toate că în prezent duce o viață fericită alături de soțul ei Alex, în trecut, Oana Zăvoranu a avut câteva relații eșuate. Una dintre cele mai surprinzătoare a fost cea pe care a avut-o cu prezentatorul Cove. În urmă cu 16 ani, Oana și Cove au fost iubiți Oana Zăvoranu, dar la acea vreme, actrița nu ieșea în evidență în presă de tabloid. Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea prezentată de Cove și Adela Popescu și a scos la iveală câteva detalii din timpul relației lor. „Știi ce afurisit era ăsta?! Să ne ferească Dumnezeu. Mai ții minte când am venit la tine la apartament și te-am bătut? Că eu credeam că ești cu una. Am vrut să-l bat. Când a scăpat și a fugit, păi a fugit, nene! ”, a declarat Oana.

Vedeta a fost căsătorită timp de șapte ani cu Pepe, iar cu toate că cei doi s-au iubit foarte mult, artistul a decis să divorțeze de Oana. La un moment dat, aceștia au fost la cuțite și și-au aruncat vorbe grele, având și câteva procese, majoritatea câștigate de Pepe. După ce s-a despărțit de Pepe, Oana a avut câteva momente de cumpănă și nu a mai reușit să aibă o relație serioasă. „M-am simţit ca un soldat fără arme – nu pentru că nu le-ar fi avut, dar i le furaseră alţii – în faţa unui pluton de execuţie. Am crezut că nu sunt iubită, că Dumnezeu nu mă iubeşte, că oamenii nu mă iubesc. Sufletul meu urla după ceva. Acum îmi pare foarte bine că nu mi-a ieşit“, a declarat în trecut Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini