Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, dată în judecată de vedetele pe care le-a criticat. Ce mesaj au postat

Oana Zăvoranu, dată în judecată de vedetele pe care le-a criticat. Ce mesaj au postat

Oana Roman, dată de gol de fetița ei privind dieta ei

Oana Zăvoranu este acum trasă la răspundere după criticile pe care le-a adus mai multor vedete din România. Adelina Pestrițu, Alina Ceușan, Oana Roman, Cristina Ich, dar și Anda Adam s-au aliat și au postat pe Instagram, duminică seară, la aceeași oră, un mesaj prin care au anunțat că au intentat proces față de Querida.

Oana Zăvoranu dată în judecată de vedetele pe care le-a criticat

A sosit momentul răzbunării față de Oana Zăvoranu. O parte din vedetele pe care ea le-a criticat s-au aliat și au anunțat, duminică seară, la aceeași oră, printr-un mesaj pe Instagram că o vor chema în judecată pe Oana Zăvoranu. Este vorba despre Adelina Pestrițu, Alina Ceușan, Oana Roman, Cristina Ich, dar și Anda Adam, informează cancan.ro

”De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine și nu numai. Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre. Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate.”, este doar o parte din mesajul scris de vedetele din online, adresat Oanei Zăvoranu.

Captură foto: Cancan

Cum le-a criticat Oana Zăvoranu pe vedetele de față

Oana Zăvoranu a început în ultima vreme să lanseze atacuri dure la adresa mai multor vedete din showbiz. Cele din față au fost la rândul lor, aspru criticate de Querida. Oana Roman, de exemplu, a fost ironizată pentru clipul devenit viral în care ea spunea că a mâncat doar o felie de pizza și în care fetița ei o corectează și îi spune că ”trei”.

Da’de ce îți cerți copilu că spune adevărul?, Zi săru-mâna la Președinta că mai apari și tu de când te bag în seamă. A mâncat doar o banană mă…și „DOAR” tot frigideru„, a spus Querida pe Instagram.

Imediat și Connect-R a intervenit și i-a luat apărarea, atunci, Oanei Roman.

„E o crimă să mănânci 3 felii de pizza? Sau crimă să dai într-un om ce a mâncat 3 felii de pizza? Nu o apăr pe Oana Roman, dar nici n-am să stau să o judec în fel și chip! Căcci poate o singură zi din viață și destinul ei mi-ar fi fost îndeajuns încât să clachez”, a scris Connect-R la InstaStory.

Cum au fost criticate Adelina Pestrițu și Cristina Ich

”Le-ai mai pregătit gainilor niste creme expirate? Imi provoci voma!!!!Circăreasa bârnoasă va zice să vă puneti ceasul să sune!!!, a spus Oana Zavoranu despre Adelina Pestritu, intr-un Instastory la care a atasat o fotografie cu Adelina în timp ce promova un produs.

”O altă influenceriță my a@#… care nu are vorbițele la ea, puțin mobilată la mințic, subțire din toate punctele de vedere și „murdărită” rău la guriță de limbi… străine. Vai mămica ei, dacă vă recomandă ceva, să fugiți… sau să cumpărați dacă atâta vă duce capu… dar să nu plângeți după bani… cantitate neglijabilă, cu un public sub mediocritatea acceptată de lege”, a scris Querida pe un alt Instastory despre Cristina Ich.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: