Redactia.ro
Home » Monden » Război în showbiz! Oana Roman o dă în judecată pe Oana Zăvoranu. Care este motivul

Război în showbiz! Oana Roman o dă în judecată pe Oana Zăvoranu. Care este motivul

GALERIE FOTO (3)

Războiul divelor din showbiz continuă! Oana Zăvoranu a atacat dur influencerii din România. Printre aceștia se numără și fiica lui Petre Roman, Oana Roman.

 

Război între Oana Roman și Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor dure la adresa Oanei Roman, acesta fiind și motivul din cauza căruia Oana Roman a răbufnit.

Fiica lui Petre Roman este hotărâtă să o dea în judecată pe celebra Zăvo. Motivul ar fi faptul că Oana Zăvoranu a postat o fotografie cu fiica Oanei Roman pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu a adus critici dure, în ultima perioadă, influencerilor din România și vedetelor care promovează anumite branduri. De data aceasta, a venit rândul Oanei Roman.

”Querida” a luat-o în vizor pe Oana, de mai bine de două săptămâni. Mai mult, fosta soție a lui Pepe nu a ezitat să adreseze cuvinte înjositoare la adresa ei. Oana Roman nu a părut deranjată sau afectată de cuvintele Oanei Zăvoranu până în acest moment. Însă, totul are o limită, iar pentru Oana, limita pare să fie chiar fiica ei.

Fetița Oanei Roman s-a apucat de vloguri în mediul online. Astfel,Zăvo a părut deranjată de acest lucru și a afirmat că destul este Oana Roman, care ”nu știe de capul ei”.

 

Oana Roman o dă în judecată pe ”Querida”

Deși era de așteptat ca Oana Roman să se ia de Zăvoranu, soția lui Marius Elisei nu a făcut acest lucru. În schimb, a cerut ajutorul fanilor și apropiaților săi. Fiica lui Petre Roman este hotărâtă să o dea în judecată pe bruneta sexy, motivul fiind faptul că i-a fost denigrată fiica pe rețelele de socializare.

 

Oana Roman a cerut ajutorul pe un grup de Facebook

”Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legașă există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.”, a scris Oana.

Dși numele nu a fost menționat, este evident faptul că postarea este adresată Oanei Zăvoranu, pe care a numit-o o persoană cu ,,probleme psihice grave”. Cert este că Oana Roman nu vrea să treacă peste acest lucru.

”Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage raspunderea penala cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a mai spus soția lui Marius Elisei.

Însă, la scurt timp, Oana Roman a șters postarea de pe rețelele de socializare. Nu se știe care este motivul, însă, între cele două dive urmează un conflict puternic.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: