Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu a luat-o la mișto pe Oana Roman după ce aceasta a dezvăluit câte limbi străine vorbește

Oana Zăvoranu a luat-o la mișto pe Oana Roman după ce aceasta a dezvăluit câte limbi străine vorbește

GALERIE FOTO (3)

Oana Zăvoranu nu ratează nicio ocazie să atace influencerii și vedetele din România. Oana Roman  este una dintre țintele divei. Astfel, Zăvoranu a lansat un atac dur la adresa Oanei Roman, după ec aceasta a dezvăluit fanilor de pe Instagram câte limbi străine vorbește. 

 

Oana Zăvoranu a luat-o la mișto pe Oana Roman după ce aceasta a dezvăluit câte limbi străine vorbește

Oana Zăvoranu își ia din ce în ce mai în serios treaba de a ataca vedetele din mediul online. Diva nu ratează nicio ocaize și o taxează dur pe fiica lui Petre Roman.

Oana Roman a postat recent pe rețelele de socializare câte libi străine vorbește, după ce a fost întrebată de fani. Fiica lui Petre Romana  oferit un răspuns neașteptat pe care Zăvo nu avea cum să îl ignore.

„Franceză, engleză, italiană, spaniolă am mai uitat, dar dacă mă duc acolo, în câteva zile încep să vorbesc iar cursiv”, a răspuns Oana Roman la întrebarea câte limbi străine vorbește.

Zăvoranu a luat-o la mișto pe Oana Roman, în ironia sa specifică.

,,Vaaai și eu care credeam că rupi și japoneza, chineza, coreeana, dialectul amndarin și altele…sunt profund dezamăgită! Chiar credeam că măcar germana o știi”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram.

 

Oana Zăvoranu câștigă pe bandă rulantă procesele cu influencerițele

Oana Zăvoranu câștigă pe bandă rulantă procesele cu influencerințele. Diva a câștigat o ”primă rundă” cu Anda Adam.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București s-au pronunțat în procesul deschis de Anda Adam împotriva Oanei Zăvoranu. Judecătorii au considerat neîntemeiată cererea de emitere a ordonanței președințiale pe care Anda Adam a solicitat-o în instanță.

Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei preşedințiale. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare , care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Vedeta din  „Sacrificiul” a mai înregistrat două victorii. După victoria cu Anda Adam, Zăvo a mai bifat două victorii importante. Recent, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 s-au pronunțat în procesele intentate pe numele Oanei Zăvoranu de Oana Roman și Alina Ceușan. În ambele decizii, judecătorii au respins ca neîntemeiate cererile de emitere a unei ordonanțe președiniale.

Însă, Oana Roman și Alina Ceușan pot contesta decizia judecătorilot. Deciziile magistraților nu sunt definitive și pot fi atacate cu apel întermen de 5 zile de la pronunțare.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: