Redactia.ro
Home » TV » Ce a putut spune Adelina Pestrițu despre Cristina Ștefania, actuala logodnică a lui Speak, în direct, la TV

Ce a putut spune Adelina Pestrițu despre Cristina Ștefania, actuala logodnică a lui Speak, în direct, la TV

GALERIE FOTO (5)

Adelina Pestrițu a spus tot despre fostele iubiri. Vedeta a mărturisit, în direct, ce părere are despre foștii săi parteneri Speak și Liviu Vârciu, dar și despre Ștefania, actuala iubită  a lui Speak. 

 

Ce a putut spune Adelina Pestrițu despre Cristina Ștefania, în direct

Adelina Pestrițu a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măryuță, acolo unde a fost supusă unei provocări. Cătălin Măruță a rugat-o pe vedetă să caracterizeze printr-un singur cuvânt mai multe personaje din lumea mondenă. Printre cei nominalizați s-au numărat și foștii iubiți ai Adelinei Pestrițu, Speak și Liviu Vârciu.

Ștefania nu a fost prea încântată, în momentul în care a văzut fotografia lui Speak. Vedeta s-a schimbat la față, iar zâmbetul i-a dispărut brusc de pe buze. Mai mult, aceasta a oferit un răspuns evaziv. Bruneta l-a caracterizat pe artist printr-un singur cuvânt, „haios”.

 „Stai să mă gândesc. Am zis carismatic la Codin. Amuzant am zis. Nu știu. Zi-mi tu. Haios. Este haios”, a spus Adelina Pestrițu.

Lucrurile nu au stat prea diferit nici atunci când a venit rândul Ștefaniei, actuala iubită a lui Speak. Adelina Pesttrițu a trecut repede peste acest moment și a spus despre Ștefania că este ,,sexy, foarte sexy”.

 „Haioasă? Am zis? Sexy. E foarte sexy!”.

Adelina Pestrițu, despre Liviu Vârciu

Atunci când a venit rândul lui Liviu Vârciu, fostul partener al Adelinei, vedeta s-a arătat stânjenită des ituație. Adelina a avut o reacție mult mai caldă, de această dată, decât în cazul lui Speak.

„De ce trebuie să-l caracterizez? Nu știu să-ți zic. Mi-am pierdut exercițiul. E mișto. E OK”, a spus Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu au avut o relație la începutul carierei vedetei, fiind și primul partener din  lumea mondenă al acesteia.

Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu au format unul dintre cele mai frumoase și controversate cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit, însă, la scurt timp, au ales să meargă pe drumuri separate. Cei doi s-au împăcat, însă, gelozia lui Liviu Vârciu ar fi fost cea care a pus capăt relației dintre cei doi, definitiv.

Încă de când s-au împăcat, noi l-am întrebat pe Liviu dacă i-a trecut supărarea deoarece Adelina a încercat să își refacă viața, iar el ne-a spus că va încerca. Nu a putut însă trece peste faptul că ea a mai avut și alți iubiți după ce s-au despărțit prima oara, iar noi, prietenii lui, chiar i-am dat dreptate. Așa suntem noi, bărbații”, a spus un apropiat de-al lui Liviu Vârciu.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: