Redactia.ro
Home » Știri » Adelina Pestrițu, depistată cu Covid-19. Cum se simte vedeta

Adelina Pestrițu, depistată cu Covid-19. Cum se simte vedeta

Adelina Pestrițu a confirmat în urmă  cu câteva ore că a fost testată pozitiv cu coronavirus. Vedeta a anunțat cu lacrimi în ochi că și-a pierdut gustul și mirosul, motiv pentru care a mers la spital pentru a-și face testul.

Adelina Pestrițu are coronavirus

În ultima perioadă, tot mai multe vedete au anunțat că au fost confirmate cu coronavirus. Ei bine, se pare că de acest virus nu a scăpat nici Adelina Pestrițu, care a anunțat în urmă cu câteva ore pe Instagram că a fost confirmată cu Covid-19.

În videoclipul postat pe InstaStory, vedeta dezvăluie acest lucru având lacrimi în ochi. Totodată, Adelina a declarat că îi este frică pentru familia ei, după care a reușit să-și adune forțele și să se incurajeze singură.
Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros, am venit, mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent. N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros. O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă din păcate. Dar astea e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă. Și vreau să vă mai spun un lucru: o să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?”, a fost mesajul Adelinei.

Adelina Pestrițu, infectată cu noul coronavirus

Pe de alta parte, soțul Adelinei, Virgil a fost testat negativ cu coronavirus. Adelina era în fața spitalului în momentul în care s-a filmat,așteptând ca medicii să vină și să o interneze. Se pare că vedeta ar fi intrat în contact cu o persoană infectată, dar la momentul acela nu știa absolut nimic până în momentul în care a rămas fără miros și fără gust.

Vedeta le-a promis fanilor săi că îi va ține la curent cu starea ei de sănătate. De asemenea, aceasta a susținut că în afară de pierderea gustului și mirosului, nu a avut alt simptom.