Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu, momente de panică în Laponia. Vedeta a rămas cu mașina blocată în zăpadă: „Film de groază! Mai ales că eram cu copilul”

Adelina Pestrițu, momente de panică în Laponia. Vedeta a rămas cu mașina blocată în zăpadă: „Film de groază! Mai ales că eram cu copilul”

GALERIE FOTO (4) Adelina Pestrițu, momente de panică în Laponia.

Adelina Pestrițu, momente de panică în Laponia. Influencerița a avut parte de o adevărată aventură. Adelina a mers împreună cu soțul și fiica ei în țara lui Moș Crăciun. Vedeta a povestit pe blogul său un moment de-a dreptul terifiant petrecut în Laponia.

Adelina Pestrițu, momente de panică în Laponia. Vedeta a rămas cu mașina blocată în zăpadă: „Film de groază! Mai ales că eram cu copilul”

Adelina Pestrițu, momente de panică în Laponia. Vedeta și-a dorit foarte mult să-și sărbătorească Crăciunul într-un loc de-a dreptul fascinant. Astfel, Adelina Pestrițu și-a luat familia și a plecat în Laponia. Bruneta a mers împreună cu soțul și fiica sa în țara lui Moș Crăciun. Influencerița a avut parte de momente de neuitat în Laponia, dar s-a confruntat și cu o situație neașteptată. În miez de noapte, Adelina a rămas cu mașina blocată în zăpadă. Bruneta a povestit întreaga experiență pe blogul său. Fosta prezentatoare TV se află împreună cu Virgil și fiica lor, Zenaida când mașina nu a mai putut înainta din cauza zăpezii. Cei trei au vrut să vadă împrejurimile, dar au intrat pe o strada periculoasă. Vedeta a mărturisit că s-a speriat foarte tare, mai ales că se afla și fiica lor cu ei și nimeni nu știa unde sunt.

„Cand il aud pe Virgil (care este un sofer desavarsit) Gata! Nu mai inaintez ca aluneca!’ Am crezut ca glumeste, dar in urmatoarele cateva secunde, ne-am dus cu roata din fata intr-o groapa plina de zapada, unde am si intepenit. Panica totala, mai ales ca eram cu copilul. M-am ingalbenit la fata si mi-au trecut prin minte cele mai urate ganduri. Noapte, 22:10, intuneric bezna, padure in Laponia, animale salbatice, nu stim drumul, nu o sa vina nimeni dupa noi. Film de groaza!„, a scris Adelina pe blogul sau.

Cum s-a terminat totul?

Adelina Pestrițu s-a panicat foarte tare și chiar a încercat cu soțul ei să scoată mașina din zăpadă. Virgil Șteblea a încercat să țină sub control situația și să nu o panicheze și mai tare pe Adelina. Bărbatul a sunat la SOS, iar după câteva telefoane au reușit să cheme un taxi. Ulterior, Zenaida s-a trezit și Adelina a încercat să o distragă de la tot ce se întâmplă, pentru a nu o speria. „Intre timp am incercat sa o impingem, sa o miscam putin, poate-poate. Nici vorba! Nimic nu functiona. Ceasul rau, pisica neagra! Timpul trecea, copilul s-a trezit si a inceput sa intrebe ce facem. Noi am incercat sa o distragem cu desene, glume, niste biscuiti dulci, ca sa treaca timpul pana ne vin ajutoarele si sa nu o speriem.Va spun drept ca eu am avut inima cat un purice. Totusi discutam despre un loc necunoscut si atat de plin de capcane.Eram indignati pentru ca parea un drum atat de prietenos si circulat, dar iata ca nimic nu e ceea ce pare”, a mai spus Adelina.

Cu toate astea, deznodământul a fost unul fericit, iar cei trei au ajuns în siguranță la hotel. Bruneta a povestit că Zenaida a fost extrem de fericită după ce s-a întâlnit cu moș Crăciun. Adelina Pestrițu le-a spus fanilor săi că a meritat vacanța în Laponia și le-a recomandat acestora să meargă măcar o dată în țara lui moș Crăciun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: