Redactia.ro
Home » Știri » Ce cadou scump a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei de Moș Nicolae

Ce cadou scump a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei de Moș Nicolae

Se pare că Adelina Pestrițu a fost cuminte și anul acesta! Vedeta a primit un cadou superb de Moș Nicolae, iar bucuria a împărtășit-p cu fanii săi.

Adelina Pestrițu a avut un an plin, însă marcat de vești mai puțin plăcute. Chiar de la începutul anului, vedeta a anunțat că și-a pierdut pentru totdeauna cea mai bună prietenă, pe cățelușa Nobby.
Și anul trecut, Moș Nicolae a prins-o cu bradul împodobit pe Adelina Pestrițu! Cum era de așteptat, a arătat cadoul primit fanilor ei. A fost vorba de o pereche de adidași de la un brand de lux cunoscut de care este foarte încântată.

Însă anul acesta, se pare că Adelina Pestrițu a fost mult mai cuminte, așa că a primit un cadou pe măsură! Este vorba de o bijuterie extrem de prețioasă.

Ce cadou scump a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei de Moș Nicolae

Adelina Pestrițu a publicat imaginea în care le arată fanilor ce a primit de Moș Nicolae. Este clar că a fost tare cuminte tot anul, dat fiind faptul că a primit un cadou și mai scump de această dată. Mai mult, a venit chiar mai devreme.

Este vorba de un inel cu diamante, primit în dar de la nimeni altul decât soțul ei, Virgil Steblea.

Pe langa comentariile cu felicitari, Adelina Pestritu a avut parte si de comentarii mai acide, dar carora chiar le-a raspuns.

“Sunteți făcute doar sa primiți cadouri da o oala de sarmale nu știți sa faceti oglinda ii toată ziua de voi”, a scris un internaut.
“Daca iti fac niste sarmale, te lasi de gatit pt toata viata! Crede ma😉 Nu vorbi daca nu cunosti omul personal!”, i-a răspuns fără ezitare Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu, brad cu ciori și flori negre

Sărbătorile de iarnă aduc mult entuziasm şi bucurie, iar unele vedete nu au mai avut răbdare şi au adus mai devreme magia în casele lor. Adelina Pestriţu a împodobit bradul în prima zi a lui decembrie.
Vedeta a postat şi un filmuleţ prin care le-a aratat tuturor pomul de Crăciun. Imaginile s-a viralizat pe Internet, mai mult, au declanşat o adevărată isterie în online.
Adelina Pestrițu a ales să împodobească bradul de Crăciun cu flori uriaşe negre, porumbiţe albe şi ciori!
Adelina s-a scuzat oarecum şi a explicat că a ales ornamentele în alb şi negru ca să se asorteze cu mobila din casă, care este toată neagră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: