Redactia.ro
Home » Sport » Adelina şi Cristi Chivu, 12 ani de fericire! Cum au sărbătorit!

Adelina şi Cristi Chivu, 12 ani de fericire! Cum au sărbătorit!

Cristi Chivu, Adelina Chivu,

În urmă cu 12 ani, pe 6 iulie 2008, Adelina şi Cristian Chivu se căsătoreau religios. Acum cei doi au ales să sărbătorească pe plajă în Italia, la Puglia.

Adelina şi Cristi au ales să petreacă singuri la plajă 12 ani de la nuntă. Au postat mai multe fotografii pe conturile de socializare din care se poate vedea clar faptul că Adelina și fostul căpitan al Naționalei României se iubesc la fel ca în prima zi.

“Construită pe încredere, prietenie și dragoste. 12 ani. Tot înainte, iubire… până la final!”, a scris Cristi Chivu pe contul de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

12 💍 @cristianchivu ♥️ #love #marriage #anniversary

O postare distribuită de Adelina Chivu (@adechivu) pe


După ce au revenit la Milano, acolo unde locuiesc au petrecut și alături de cele două fete Anastasia, 10 ani, şi Natalia, 11 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Simbaaaa 😂😂😂😂 @cristianchivu ♥️🐶 @nataliachivu @anastasiachivu

O postare distribuită de Adelina Chivu (@adechivu) pe

Povestea de iubire dintre Cristi și Adelina Chivu

Cristi și Adelina formează unul dintre cele mai discrete cupluri. S-au cunoscut în anul 2007 la un concert al trupei Holograf. În acel moment Adelina prezenta știrile sportive la Antena 3. Inițial, frumoasa brunetă nu l-a băgat în seamă. Tocmai de aceea Cristi Chivu a avut nevoie de aproape 6 luni pentru a o convinge să-l viziteze în Italia unde juca. Atunci l-a cucerit definitiv. Pe atunci fostul fotbalist avea 27 de ani, iar Adelina 25 de ani. A cerut-o de soție, după un meci la Milano. Fosta jurnalistă povestea că nu s-a așteptat la așa ceva, și în momentul în care Cristi s-a așezat în genunchi ea a crezut că îl doare ceva. În 2008 s-au căsătorit. Nunta a avut loc la Palatul Știrbei și a fost considerată evenimentul anului. Nași au fost Victor Becali şi soţia lui. De atunci, Cristi și Adelina locuiesc la Milano, iar bruneta a declarat mereu că este cea mai fericită femeie din lume.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🌵 #puglia

O postare distribuită de Adelina Chivu (@adechivu) pe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: