Redactia.ro
Home » Monden » Adevărata față a lui Carmen de la Sălciua. Cum arăta înainte bruneta

Adevărata față a lui Carmen de la Sălciua. Cum arăta înainte bruneta

GALERIE FOTO (18) Adevărata față a cântăreței Carmen de la Sălciua. Cum arăta înainte bruneta

Adevărata față a lui Carmen de la Sălciua. Cum arăta înainte bruneta. Transformarea cântăreței Carmen de la Sălciua este uluitoare. De-a lungul timpului, artista și-a schimbat aspectul fizic, după ce a apelat la mai multe operații estetice.

Adevărata față a lui Carmen de la Sălciua. Cum arăta înainte bruneta

Carmen Racolta, pe numele de scenă  Carmen de la Sălciua și-a îndeplinit visul de a arăta ca o bombă sexy. Cântăreața și-a făcut nenumărate operații estetice. La vârsta de 30 de ani, Carmen de la Sălciua arată uluitor de bine. Dar nu mulți știu cum arăta, de fapt, artista înainte de a deveni cunoscută. Carmen era înainte de a deveni soția lui Culiță Sterp, o fată simplă, cu trăsături normale și originale. Încet, încet, Carmen de la Sălciua a reușit să se transforme într-o femeie frumoasă și delicată.

Divorțul de Culiță Sterp a schimbat-o complet

Diferența dintre felul cum arată acum și cel din urmă cu câțiva ani, este destul de vizibilă. Momentul schimbării a început în perioada când vedeta era căsătorită cu artistul Culiță Sterp.

Cântăreața a recunoscut că nu este 100% naturală și că a apelat la rinoplastie.  Iar în urma operației, vedeta s-a ales cu un nas mult mai mic. De asemenea, și buzele brunetei au suferit modificări de-a lungul timpului. Dar cântăreața nu s-a oprit aici. Regina Youtube-ului a suferit intervenții pentru un zâmbet impecabil. Deși artista obișnuia în trecut să poarte extensii, acum aceasta este adepta părului până la umeri, pentru a părea mult mai natural. Să nu uităm nici de kilogramele în plus, vedeta a reușit să slăbească considerabil. Carmen respectă cu strictețe diata sa și un program de sport la care ține foarte tare.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au căsătorit în 2017, însă dragostea lor se pare că  nu a fost atât de puternică, întrucât în 2018, cei doi au divorțat.

După cum se vede, bruneta a trecut peste această etapă din viața ei și se axează pe cariera muzicală. Schimbările în viața artistei par a nu se termina nici acum, focoasa brunetă schimbându-și look-ul mai tot timpul . Vedeta și-a uimit recent fanii, după ce a postat o fotografie în care apare tunsă bob. În concluzie, Carmen de la Sălciua pare  că se simte bine cu noul ei look și cu noua ei viață, iar fanii o apreciează tot timpul.

Citeste si:Transformarea radicală a lui Cristian Tabară: Ce s-a ales de el după ce a slăbit peste 60 de kilograme

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: