Redactia.ro
Home » Monden » Adevăratul motiv pentru care a murit Alexandru Silviu, cel de-al doilea copil al lui Ștefan Bănică

Adevăratul motiv pentru care a murit Alexandru Silviu, cel de-al doilea copil al lui Ștefan Bănică

GALERIE FOTO (2) Adevăratul motiv pentru care a murit Alexandru Silviu, cel de-al doilea copil al lui Ștefan Bănică

Puțini știu că Ștefan Bănică a avut doi copii, iar unul dintre ei a trecut în neființă la doar 25 de ani. Despre drama artistului nu s-a vorbit nicicând, familia refuzând să-și amintească public de accidentul teribil.

Cum a murit Alexandru Silviu, cel de-al doilea copil al lui Ștefan Bănică

Pe Ștefan Bănică Jr. îl știe toată lumea, însă pe fratele său puțini îl cunoșteau. Alexandru Silviu era cel de-al doilea născut al marelui artist Ștefan Bănică și avea doar 25 de ani când s-a prăpădit în urma unui accident rutier.
Evenimentul nefericit a avut loc în anul 2001, pe strada Matei Voievod din sectorul 3 al Capitalei. Cel care era la volan era chiar prietenul cel mai bun al lui Alexandru Silviu. Acesta ar fi pierdut controlul autoturismului, din cauza vitezei, și ar fi intrat într-un stâlp din beton.

Alexandru Silviu, sfârșit tragic

Alexandru a fost preluat în viață de la fața accidentului, însă s-a stins pe patul de spital. Ulterior, a fost înmormântat la Cimitirul Reînvierea, acolo unde se odihnește și tatăl său, Ștefan Bănică.

Ștefan banica jr tata si frate
Ștefan Bănică alături de cei doi copii ai lui, Ștefan Jr. și Alexandru Silviu

Alexadru Silviu și Ștefan Bănică Jr. aveau același tată, dar mame diferite. Cu toate acestea, iubirea dintre ei a fost nemărginită, drept dovadă cel de-al treilea copil al lui Ștefan Bănică Jr. poarta numele de „Alexandru”, drept omagiu. „Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentrul faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru mesajele frumoase”, a scris Ştefan Bănică la nașterea celui de-al treilea copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini