Redactia.ro
Home » Monden » Gest impresionant făcut de Ștefan Bănică Jr. A păstrat secretul, dar Dan Negru l-a dat de gol: „O să te superi pe mine acum, dar o să zic”

Gest impresionant făcut de Ștefan Bănică Jr. A păstrat secretul, dar Dan Negru l-a dat de gol: „O să te superi pe mine acum, dar o să zic”

Gest impresionant făcut de Ștefan Bănică Jr. A păstrat secretul, dar Dan Negru l-a dat de gol

Pandemia de coronavirus cu care ne confrumtăm a dat peste cap viețile tuturor. Creșterea constantă a cazurilor de infecții cu COVID-19, dar și numărul deceselor au activat spiritul civic al mai multor vedete de la noi. De altfel, chiar și televiziunile s-au mobilizat pentru a strânge bani.

Printre vedetele care au donat pentru achiziționarea de echipamente medicale pentru necesare în sistemul medical pentru a face față îmbolnăvirilor în creștere din România se numără Gigi Becali, Andra Măruță, dar și soții Borcea. Sumele pe care l-au pus la dispoziție pentru lupta contra coronavirus nu sunt deloc neglijabile. Cântăreața Andra a donat 20.000 de euro, iar afaceristul Gigi Becali a venit în sprijinul spitalelor cu 100.000 de euro!

Antena a organizat un teledon, numit „Români împreună”, în care căruia s-au strâns circa două milioane de euro.

Ștefan Bănică Jr. a păstrat secretul donării banilor

Totuși, sunt și vedete care susțin lupta împotriva COVID-19 din umbră, care nu doresc să se afle că au donat și doresc discreție. Este cazul lui Ștefan Bănică Jr, care a dorit să rămână totul un secret.

Totuși, fapta lui bună nu a rămas neștiută, iar cel care l-a dat de gol a fost chiar Dan Negru! Ștefan Bănică Jr a fost dat de gol, chiar în direct, în timp ce era într-o legătură telefonică. Cântărețul a donat 10.000 de euro pentru dotarea spitalelor.

„O să te superi pe mine acum, dar o să zic. O să fac o indiscreţie. Am vorbit cu Ştefan aseară! Ştefan Bănică a donat 10.000 de euro. Asta e! Am spus!”, a dezvăluit ieri Dan Negru în direct.

„Banii noștri se vor duce acolo unde e nevoie”

Declarația artistului este una emoționantă. Ștefan Bănică Jr a ținut să precizez că în acestă perioadă este necesar să fim uniți. El a precizat, totodată, că banii donați de el vor fi folosiți pentru echipamente de protecție pentru tot personalul medical.

„Am spus-o mereu, fraților, depindem unul de celălalt. Chiar dacă oamenii aceștia în halate albe sunt în rândul întâi și își riscă sănătatea lor și a familiilor lor pentru noi, și noi, ceilalți, putem ajuta. Indiferent că donezi ceva, că trimiți ceva, că ai un gând bun, totul contează. Banii noștri se vor duce acolo unde este nevoie, în prima linie, pentru echipamente de protecție pentru doctori și personalul medical. Pentru că fără ajutorul lor nu putem merge mai departe“, a declarat Ștefan Bănică, potrivit PlayTech.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini