Redactia.ro
Home » Știri » Drama care i-a schimbat viața lui Ștefan Bănică Jr: Fratele lui a murit la 25 de ani

Drama care i-a schimbat viața lui Ștefan Bănică Jr: Fratele lui a murit la 25 de ani

GALERIE FOTO (3) drama din viata lui stefan banica

Ștefăn Bănică Jr. ascunde o dramă pe care puțini o cunosc. Artistul A trecut prin niște momente tragice de-a lungul vieții sale, care l-au marcat pentru totdeauna. Tatăl artistului a murit în 1995, iar la scurt timp, mai exact în 2001 s-a stins din viață și fratele artistului, într-un accident rutier violent.

Alexandru Silviu Bănică a murit la doar 25 de ani, într-un accident teribil. Acesta se afla în mașină cu un prieten bun, care conducea autovehicului. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului. În urma impactului, fratele lui Ștefan Bănică a murit. Prietenul său, însă, a supraviețuit.

Ștefan Bănică și Alexandru erau frați vitregi, dar se înțelegeau foarte bine. Între ei era o diferență de 8 ani, dar cu toate acestea aveau o relație frumoasă. După despărțirea de jurnalista Sanda Lițeanu, mama lui Ștefan Bănică Jr, tatăl lui a mai făcut un copil cu femeiea cu care și-a refăcut viața. Acel copil era Alexandru.

Ștefan Bănică i-a adus un omagiu fratelui său

Drept dovadă că cei doi frați aveau o relație foarte bună este faptul că Ștefan Bănică Jr. vizitează foarte des mormântul fratelui său.

De asemenea, o dovadă emoționantă a apropierii pe care artistul o avea cu fratele său vitreg, este faptul că acesta a decis să își numească ultimul născut Alexandru.

 

fratele-lui-stefan-banica-jr-a-murit-al-doar-25-de-ani-1
Fratele lui Ștefan Bănică

Cântărețul a decis să îi pună acest nume copilului său pe care îl are împreună cu Lavinia Pîrva. Alexandru este primul copil al Laviniei Pîrva, dar al treilea al artistului. Cunoscutul cântăreț și om de televiziune mai are un băiat, Radu Ștefan, din relația Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta, din căsătoria cu Andreea Marin.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în mare secret. Artistul declara la acea vreme că este extrem de fericit și vrea să țină relația departe de ochii curioșilor.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, au fost cuvintele lui Ştefan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: