Redactia.ro
Home » Coronavirus » Gigi Becali dă 5000 de măști, zilnic, spitalelor: „Le plătesc eu”

Gigi Becali dă 5000 de măști, zilnic, spitalelor: „Le plătesc eu”

GALERIE FOTO (2) gigi-becali-masti-coronavirus

Generos așa cum îl știm, Gigi Becali nu s-a dezis nici în fața pandemiei de coronavirus. Patronul FCSB a anunțat că are de gând să doneze, zilnic, câte 5000 de măști pentru personalul medical din diverse spitale. Acesta a luat legătura cu o fabrică de confecția și i-a pus să schimbe linia de producție!

Gigi Becali, primul în linia de luptă contra coronavirusului

Asemenea altor personalități, Gigi Becali s-a arătat mai mult decât binevoitor să ajute la combaterea răspândirii virusului Covid-19 în România. El a contactat o fabrică de confecție și i-a pus să schimbe linia de producție pentru a face măști și halate de unică folosință. El le-a promis că le va cumpăra câte 5.000 de bucăți în fiecare de zi dacă renunță la fabricarea cămășilor.

Patronul FCSB a promis că le va plăti integral. „Am vorbit la cea mai mare mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis «Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate, vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși. Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu.

Gigi a spus că ajutorul lui nu se oprește aici. Deși a donat doar pentru spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a mărturisit că va ajuta orice spital din România dacă I se va cere ajutorul în acest sens. Următorul pe listă este un spital din Rădăuți, unde lucrează chiar fiica prof. dr. Adrian Streinu Cercel. „Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali spune că aliatul său e Dumnezeu în lupta cu coronavirusul

Vorbind despre virusul Covid-19, Gigi Becali spune că încrederea în Dumnezeu e cea care îl ține în siguranță. „Cel mai mare ajutor pe care îl dau oamenilor este rugăciunea mea, pe care o fac la biserică. Mă rog la Hristos. S-au vindecat vreo 19. O să se vindece toți, așa o să facă Dumnezeu. Unde e Sfânta Liturghie e greu cu boala. Cum să-mi fie frică de coronavirus? Sunt împărtășit. Nu mi-e frică. Mă duc în fiecare zi la biserică. Se apropie vreun virus sau microb de mine când eu mă rog la Hristos timp de două ore la Sfânta Liturghie? Nu poate niciun coronavirus”, a mai spus acesta.

Chiar și așa, de când cu coronavirusul, Gigi Becali are grijă să păstreze distanța „socială”. De curând, paparazzi l-au surprins dându-i bani unui cerșetor, în apropierea reședinței din Pipera. Însă, latifundiarul a evitat să-l atingă cu mâna, arucându-i banii pe jos. Cerșetorul s-a conformat și a primit donația generoasă a afaceristului.

gigi becali bani cersetor
Gigi Becali dându-i bani unui cerșetor
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: