Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali a donat camere video, mobilier, produse de curățenie pentru spitalul „Matei Balș”: ”Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul”

Gigi Becali a donat camere video, mobilier, produse de curățenie pentru spitalul „Matei Balș”: ”Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul”

Gigi Becali a donat camere video, mobilier, produse de curățenie pentru spitalul „Matei Balș”: ”Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul”

Gigi Becali nu a rămas indiferent la situația de criză din România și a întins o mână de ajutor. Este cunoscută generozitatea multimilionarului, care și în trecut a sărit în ajutorul bolnavilor și a celor loviți de soartă.

Se pare că, de această dată, reprezentanții spitalului „Matei Balș” ar fi solicitat ajutorul latifundiarului, informeaza cancan.ro. Becali nu a stat pe gânduri și a cumpărat un camion plin cu produse pe care le-a donat Institutului Național de Boli Infecțioase, care luptă contra coronavirusului.

Spitalul „Matei Balș” avea nevoie de mai multe produse

Încă de săptămâna trecută, reprezentanții spitalului au luat legătura cu Gigi Becali. El a fost informat despre condițiile grele din instituția medicală și i s-a spus care sunt nevoile urgente. În primul rând, spitalul „Matei Balș” se află în criză de echipamente. Astfel, Gigi Becali s-a mobilizat și a făcut o donație generoasă.

Cunoscut pentru inima sa mare, Becali nu a rămas indiferent la solicitarea unității medicale. Cu atât mai mult cu cât, în aceste vremuri de criză provocată de coronavirus, o mulțime de români sunt internați la spitalul „Matei Balș” pentru a se recupera în urma infecției COVID-19.

A donat camere video, mobilier, produse de curățenie

”Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul.

Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat pentru cancan.ro.

Becali a trimis, conform sursei citate, la propriu, un camion de produse. Totul, fără nicio pretenție.

Mai mult, Gigi Becali a anunțat că spitalul pe care el l-a deschis pentru bolnavii de cancer poate fi folosit în situații de urgență.

„Le transmit că spitalul meu funcționează în regim normal. Dacă au nevoie de ajutor, pot veni oricând acolo. Totul este gratuit, ei nu vor plăti nimic. Ce, dacă este stare de urgență, nu trebuie să-i mai tratăm? Nu trebuie să-și facă probleme”, a spus omul de afaceri.

Săptămâna trecută a ieșit la iveală faptul că Spitalul de boli infecțioase are mari lipsuri în ceea ce privește echipamentele medicale, inclusiv măști și mănuși pentru cadrele medicale. Informația a fost furnizată de un angajat al spitalului, care a dorit să rămână anonim.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: