Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali a făcut un gest incredibil! Le-a oferit teancuri de bani oamenilor sărmani

Gigi Becali a făcut un gest incredibil! Le-a oferit teancuri de bani oamenilor sărmani

GALERIE FOTO (4) Gigi Becali a făcut un gest incredibil! Le-a oferit teancuri de bani oamenilor sărmani

Becali a făcut un gest incredibil! Zeci de oameni s-au strâns în fața palatului lui Gigi Becali în centrul Capitalei. Omul de afaceri le-a oferit oamenilor săraci foarte mulți bani.

Gigi Becali a făcut un gest incredibil!  Le-a oferit teancuri de bani oamenilor sărmani

Gigi Becali a făcut o tradiție din a dona periodic bani oamenilor sărmani. Marti, zeci de oameni s-au strâns în fața palatului pe care omul de afaceri îl deține, pentru a primi bani.

Becali a ieșit în stradă cu o mână plină de bancnote de 100 de lei, pe care le-a împărțit oamenilor nevoiași. Mulți dintre ei aveau documente medicale în mână pentru a-i demonstra omului de afaceri că sunt cu adevărat bolnavi. Dar, printre acești sărmani, s-au infiltrat și unii oameni care aveau nevoie de bani pentru alte scopuri, însă au fost refuzați de milionar. Gigi Becali, a deschis în primăvara acestui an, un spital privat pentru bolnavii de cancer, unde a investit 15 milioane de euro.

Gigi Becali a „adoptat” un băiat în urmă cu câțiva ani

Marian Ursea avea 13 ani, când viața lui s-a transformat total, după ce omul de afaceri .Gigi. Becali i-a aflat povestea. De atunci, Gigi Becali s-a asigurat ca băiatului să nu-i lipsească absolut nimic.

În 2012, povestea emoționantă a lui Marian Ursea avea să impresioneze o țară întreagă. Băiețelul de 13 ani, din Breaza, județul Buzău, era crescut de bunica, după ce tatăl său s-a spănzurat, iar mama l-a abandonat încă de când era mic copil. Gigi Becali, a aflat de povestea lui Marian și a luat decizia de a-l „înfia”. De atunci, Marian este ajutat de omul de afaceri. Potrivit Libertatea.ro, acum, Marian, are 19 ani, lucrează și merge la școală.

De șapte ani de zile el îmi poartă de grijă și e îngerul meu păzitor, deși nu l-am văzut decât o singură dată. Domnul. Gigi îmi trimite lunar prin Luțu o sumă de bani cu ajutorul căreia îmi plătesc facturile, impozitele pe la casă și îmi iau de mâncare. Deși am loc de muncă și un salariu, parcă tot nu mă pot descurca pentru că sunt multe cheltuieli. Vreau să vă spun însă că niciodată nu aș stă fără un loc de muncă, limitându-mă la ajutorul lui domnului Becali!, a spus Marian.

Citeste si:Șoc total pentru bugetari! 400.000 de angajați ar putea fi concediați

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: