Redactia.ro
Home » TV » Adevăratul motiv pentru care Sore nu apare niciodată în public alături de Mircea Julean! Cine este, de fapt, soțul ei și de ce nu se afișează niciodată împreună

Adevăratul motiv pentru care Sore nu apare niciodată în public alături de Mircea Julean! Cine este, de fapt, soțul ei și de ce nu se afișează niciodată împreună

GALERIE FOTO (9)

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Sore, preferă să-și țină viața personală departe de public. Și asta nu este, tocmai, un lucru rău. Însă, Sore a dezvăluit motivul pentru care nu apare niciodată în public alături de Mircea Julean, tatăl fetiței sale.

Adevăratul motiv pentru care Sore nu apare niciodată în public alături de Mircea Julean! Cine este, de fapt, soțul ei și de ce nu se afișează niciodată împreună

Deși preferă să-și țină soțul departe de privirile curioșilor, cântăreața este extrem de activă pe rețelele de socializare. Însă, pe cât este de dezinvoltă atunci când vine vorba de carieră, pe atât de discrete devine când viața sa personală ajunge în prim-plan.

Sore are o fetiță minunată, Erin. Aceasta din urmă pare că îi calcă pe urme mamei sale. Deja este extrem de cunoscută în mediul virtual. Șocul cel mare a venit atunci când s-a aflat că este însărcinată. Asta pentru că nu se știa să fi avut vreo relație.

Cine este Mircea Julean

Motivul pentru care Sore „își ține bărbatul ascuns” – Mircea Julean nu-și dorește să fie în lumina reflectoarelor, iar cântăreața îi respectă decizia. Mircea Julean are o relație cu frumoasa cântăreața de mai bine de șapte ani. De patru ani, însă, cei doi s-au logodit. De asemenea, lucrurile par că merg ca unse între ei.

Avocat de profesie, iubitul artistei nu are nimic în comun cu lumea mondenă! Este un bărbat înalt, cu ochi căprui și barbă. El, împreună cu mama fetiței sale, a ales să trăiască viața de familie departe de ochii curioșilor. De altfel, Sore spune acum că discreția este o virtute, mai ales în casa lor.

Deși a decis să-și țină soțul departe de reflectoare, toată lumea se întreabă de ce. Pentru a-și liniști fanii, deranjați că nu știu absolut nimic despre Mircea Julean, Sore a ținut să lămurească un aspect.„Pentru că discreția este o virtute și nu toată lumea dorește să fie recunoscut pe stradă sau arătat la televizor”, a fost răspunsul oferit de Sore celei sau celui care a întrebată pe Instagram de ce nu-l face public pe tatăl lui Erin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: