Redactia.ro
Home » Monden » Adevăratul nume al Elenei Lasconi. Cum o cheamă, de fapt, pe șefa USR

Adevăratul nume al Elenei Lasconi. Cum o cheamă, de fapt, pe șefa USR

Elena Lasconi primar Campulung Muscel

Elena Lasconi, cunoscută pentru activitatea sa politică și pentru cariera de jurnalist, ascunde un detaliu mai puțin cunoscut de public. Deși este cunoscută de aproape 25 de ani sub acest nume, numele său real nu este Lasconi, ci „Lăsconi”. Aceasta a decis să modifice numele de scenă, eliminând diacriticele pentru a fi mai sonor și ușor de reținut, mai ales în perioada în care activa în televiziune.

O carieră construită în televiziune și politică

Născută în Hațeg, în 1972, Elena a devenit cunoscută prin activitatea sa de jurnalist la Pro TV, unde a lucrat ca reporter și moderator timp de 25 de ani. Lasconi și-a creat o imagine puternică în mass-media, fiind apreciată pentru profesionalismul său, dar și pentru abilitățile de a se adapta la provocările politice din România.

După ce și-a încheiat cariera în jurnalism, Elena Lasconi a făcut pasul în politică, devenind primarul municipiului Câmpulung. A candidat și pentru președinția României, fiind susținută de USR. Popularitatea sa a crescut rapid, datorită modului direct în care se adresează electoratului și angajamentului său pentru transparență și reforme.

Controverse legate de studiile sale

Un subiect care a provocat discuții intense a fost legat de studiile Elenei Lasconi. Aceasta a absolvit o facultate privată din Deva, ceea ce a generat speculații în rândul contracandidaților săi. Deși a menționat în biografie că este licențiată la ASE, unii au contestat acreditarea facultății pe care a urmat-o, ceea ce a dus la acuzații de manipulare a CV-ului său.

În ciuda controverselor, Lasconi a răspuns ferm acuzațiilor, afirmând că toate informațiile prezentate despre educația sa sunt corecte și că nu are nimic de ascuns. De asemenea, a subliniat că diplomele și realizările sale academice sunt autentice, respingând speculațiile legate de trecutul său educațional.

Ambiția Elenei Lasconi de a cuceri Palatul Cotroceni

Elena Lasconi și-a anunțat candidatura pentru președinția României, dorind să aducă o schimbare majoră în politica țării. Cu o atitudine transparentă și dedicată, ea dorește să se diferențieze de ceilalți candidați prin fapte și nu prin promisiuni goale. Campania sa politică se bazează pe reformarea administrației și combaterea corupției, elemente esențiale în discursul său.

Deși numele său real este „Lăsconi”, decizia de a-l modifica în „Lasconi” reprezintă o alegere strategică din perioada în care și-a construit cariera media. Aceasta a declarat că intenționează să scrie două cărți la pensie: una despre cum să ajungi primar și alta despre cum să devii președinte, subliniind faptul că nu se teme de provocările pe care viața politică le aduce.

Campania sa a generat interes și a fost subiectul multor dezbateri, datorită personalității sale puternice și a modului său direct de a interacționa cu oamenii. Lasconi vrea să rămână un lider de bună credință și speră să obțină încrederea electoratului prin integritate și acțiuni concrete.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: