Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre sarcina Biancăi Drăgușanu. Este sau nu este gravidă?

Adevărul despre sarcina Biancăi Drăgușanu. Este sau nu este gravidă?

GALERIE FOTO (2) Adevărul despre sarcina Biancăi Drăgușanu. Este sau nu este gravidă?

Adevărul despre sarcina Biancăi Drăgușanu. Au existat zvonuri conform cărora Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să-și mai dea o șansă pentru că blondina ar fi gravidă. Totul a pornit de la o declarație pe care fosta prezentatoare TV a făcut-o în timp ce iubitul vorbea cu un reporter Click!: ”Ce-a zis că vrea?! Doi băieți?”

Scandalurile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au bulversat pe toată lumea. Se ceartă și se împacă atât de des încât nimeni nu reușește să țină pasul cu ei. Însă, o persoană din anturajul celor doi a făcut declarații pentru wowbiz.ro. A dezvăluit dacă este sau nu însărcinată Bianca Drăgușanu.

”Nu, nu este însărcinată. Nu că nu și-ar dori, dar momentan nu este însărcinată. Iar doi băieți și-ar dori ea, nu neapărat Alex Bodi, dar își dorește să devină mamă, din nou, iar el își dorește să fie părinte, din nou. Iar împăcarea cu Alex Bodi era evident că se va petrece, îl iubește prea mult”, a declarat sursa menționată anterior.

Adevărul despre sarcina Biancăi Drăgușanu. Cum s-au împăcat cei doi


Ba chiar mai mult, se pare că afaceristul a reușit să o convingă pe fosta prezentatoare TV că își va controla ieșirile violente. Așa a readus-o în brațele sale.

”El i-a promis că nu o va mai atinge după ce au discutat de copii. Bianca i-a explicat că nu și-ar putea permite să rămână însărcinată și să pățească ceva dacă se petrece vreun episod… El s-a înmuiat imediat, i-a dat dreptate și, zic eu, vor uita de divorț”

Însă, cei doi își mențin în continuare decizia de a divorța. Pare că nu există cale de întoarcere pentru niciunul. Alex Bodi a declarat în direct la o emisiune TV că divorțul a avea loc pe 3 decembrie. Au decis de comun acord, așa că nu mai există cale de întoarcere. De altfel, Bianca Drăgușanu a postat pe contul său de instagram un mesaj prin care și-a asigurat fanii că ea este o persoană hotărâtă și că este mai hotărâtă ca niciodată să facă acest pas.

Însă, până pe 3 decembrie mai au timp să se gândească. Au petrecut un an plin de iubire și certuri pasionale și nu ar fi de mirare dacă cei doi ar decide să mai amâne divorțul pentru o perioadă de timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: