Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre scandalul de la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea: „Asta va fi noua mea scenă!”

Adevărul despre scandalul de la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea: „Asta va fi noua mea scenă!”

Cătălin Scărlătescu revine

Adevărul despre scandalul de la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea! Iată detaliile!

Adevărul despre scandalul de la Chefi la Cuțite

În ultimele zile, emisiunea culinară „Chefi la Cuțite” de la Antena 1 a fost subiectul unui scandal de amploare, pe fondul refuzului celor trei celebri bucătari – Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu – de a participa la filmările celui de-al 13-lea sezon, invocând oboseala. De aici au pornit speculațiile cu privire la o posibilă implicare a PRO TV și oferte financiare mai atractive. Informații explozive au fost aduse în prim-plan de Cătălin Scărlătescu într-un interviu acordat CANCAN.RO, unde acesta a făcut lumină asupra situației.

Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea

Potrivit bucătarului celebru, cei trei chefi mai au contract cu Antena 1 până la finalul acestui an, dar refuzul de a participa la noul sezon a generat un conflict care s-a concretizat în acțiuni legale din partea trustului de televiziune. În legătură cu procesul intentat, Scărlătescu afirmă că nu are cunoștințe detaliate, descoperind din presă că a fost dat în judecată și precizând că nu i s-a adus oficial la cunoștință despre pretențiile trustului.

„Eu nu pot să spun decât atât: noi am vrut să facem treabă. Noi, în șapte ani, am adus niște cifre, împreună cu Mona Segall, bineînțeles. Eu le doresc, din tot sufletul, să le tripleze.

Crede-mă pe cuvânt, eu nu am fost niciodată hater, eu îmi văd de viața mea. Oamenii nu trebuie să uite un lucru: înainte de toate, eu sunt bucătar. Adică, dacă mi s-a dus preșul de sub picioare, cuțitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru CANCAN.RO.

Despre motivul refuzului, bucătarul subliniază că ei au dorit să-și facă treaba și că în cei șapte ani de colaborare cu Antena 1, au adus cifre bune și audiențe semnificative, dorindu-le succes în continuare.

Bucătarul a vorbit și despre viitorul său profesional, anunțând că intenționează să se axeze pe deschiderea propriului restaurant și să se implice în proiecte online, cum ar fi realizarea unei cărți și a unor rețete de călătorii. Astfel, Scărlătescu își redefinește cariera, declarând că „asta va fi noua sa scenă”, iar televiziunea va ocupa un loc secundar în comparație cu pasiunea sa pentru gătit.

„În momentul de față nu vreau nimic. Vreau să-mi dau drumul la restaurant și ăsta va fi noul meu ecran. Asta va fi noua mea scenă. Aici m-am apucat, cu niște prieteni din industrie, să facem niște chestii online, să facem o carte, niște rețete de călătorii. Ne apucăm să facem tot ce fac influencerii de pe planeta asta. Ne descurcăm singuri. Asta este viața mea privată, pe care nu mi-o poate lua nimeni”, a mai spus celebrul bucătar.

În ceea ce privește zvonurile legate de o posibilă mutare la PRO TV, bucătarul a infirmat orice planuri imediate, afirmând că în momentul de față nu are alte intenții decât să se dedice proiectelor personale.

Referitor la speculațiile privind solicitarea unor sume suplimentare pentru participarea la noul sezon, Scărlătescu respinge această ipoteză, susținând că nu au avut discuții despre bani și adăugând cu umor că nu i-ar fi rezolvat oboseala fizică. „Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poți să-mi scoți oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani!”, a punctat el.

„Televiziunea este foarte bună, pentru că te vede, dar meseria mea de bază este bucătar. Eu, mâine, pot să mă duc să mă apuc din nou de omlete, burgeri, eu chiar fac festivaluri pe stradă pentru mii de oameni”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Au vrut bani în plus pentru a filma și cel de-al 13-lea sezon al emisiunii Chef la Cuțite? ”Nici nu am ajuns vreodată la vreo discuție de bani. Dacă spune cineva de bani, minte. Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poți să-mi scoți oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, noi, nu”, a punctat celebrul bucătar, pentru sursa citată.

În final, Cătălin Scărlătescu pare hotărât să-și continue drumul în lumea bucătăriei și să-și construiască propria scenă, lăsând în urmă controversele și speculațiile mediaticului, cu ochii ațintiți asupra viitorului său culinar și profesional.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: