Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Cătălin Scărlătescu, după ce a aflat că Antena 1 l-a dat în judecată: „Ne așteptam!”

Prima reacție a lui Cătălin Scărlătescu, după ce a aflat că Antena 1 l-a dat în judecată: „Ne așteptam!”

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei apreciați jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, a fost recent confruntat cu o surpriză neplăcută. Antena Group, compania care deține postul de televiziune Antena 1, a decis să-i dea în judecată, alături de colegii săi Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Această acțiune legală a avut loc în urma refuzului celor trei chefi de a mai filma pentru populara emisiune culinară.

Cătălin Scărlătescu a făcut publice primele declarații cu privire la acest litigiu, fiind surprins de această acțiune legală care a avut drept obiect „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”. Acest pas neașteptat a fost adus la cunoștința chef-ului abia astăzi, subliniind nivelul de neînțelegere și tensiune între părți.

Cătălin Scărlătescu, primele declarații după ce a fost dat în judecată

Cătălin Scărlătescu a fost sincer cu privire la situația în care se află și a recunoscut public cum stau lucrurile, de fapt. Se pare că fostul jurat de la antena 1 nu știa de faptul că este chemat în judecată și a aflat în momentul în care un prieten i-a comunicat asta.

”Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată…

Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva, `băi, v-a dat în judecată Antena!` Îți dai seama că ne așteptam să ne dea. Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit Cancan.

În urma analizei informațiilor disponibile, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au ales să păstreze tăcerea până în acest moment, refuzând să facă declarații publice cu privire la acțiunea legală intentată de Antena Group. Cu toate acestea, misterul și întrebările cu privire la motivele din spatele deciziei lor persistă în mintea publicului și a pasionaților de gastronomie.

Antena 1 i-a dat în judecată pe cei trei chefi

Data de 23 noiembrie a marcat începutul unei perioade tumultuoase pentru cei trei chefi, deoarece Antena Group a inițiat procese individuale împotriva lor la Tribunalul București. Desigur, natura exactă a acestor procese și detalii specifice nu au fost încă făcute publice, menținând un mister în jurul situației. Până în prezent, nu s-a stabilit niciun termen de judecată pentru niciunul dintre cele trei cazuri, lăsând multe întrebări fără răspuns în ceea ce privește evoluția acestui conflict legal.

Este evident că această situație a stârnit un interes considerabil în rândul publicului și al industriei media, având în vedere popularitatea emisiunii „Chefi la cuțite”. În timp ce Cătălin Scărlătescu se confruntă cu această situație în mod deschis, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu aleg să rămână retrași și să evite expunerea publică. Această diferență în abordare adaugă un strat suplimentar de intrigă și mister în jurul situației.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: