Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre sentimentele lui Vlad Gherman pentru Cris. Fosta iubită a întărit răspunsul: „Așa e”

Adevărul despre sentimentele lui Vlad Gherman pentru Cris. Fosta iubită a întărit răspunsul: „Așa e”

Vlad Gherman, intrebat despre despărtirea de Cris Ciobanasu

Timpul trece, amintirile fostelor relații rămân. Așa se întâmplă și în cazul fostului cuplu de actori Vlad Gherman – Cristina Ciobănașu. Recent, Vlad Gherman a răspuns întrebării fanilor dacă mai suferă sau nu după Cris, iar fosta iubită i-a dat dreptate: „Așa e”.

Adevărul despre sentimentele lui Vlad Gherman pentru Cris. Fosta iubită a întărit răspunsul lui: „Așa e”

Nu mai este de mult timp o noutate. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu. Timpul a trecut, dar unii fani tot mai au unele curiozități despre ei, chiar dacă ambii au spus că au depășit momentul. De exemplu, Vlad Gherman încă mai primește întrebarea dacă „îl mai afectează despărțirea de Cris”. Așa s-a întâmplat și recent, când a fost întrebat, pe Instagram, același lucru. Iar el a dat răspunsul tot acolo, într-un Insta Story.

„Te mai afectează despărțirea de Cris?”, a întrebat cineva.

Iar Vlad Gherman a răspuns cu „nu”.

„Am spus-o în nenumărate rânduri, o să o spun în continuare că nu. De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm’’, a mărturisit el.

Ca să fie și mai concret, Vlad Gherman i-a dat tag și Cristinei Ciobănașu, iar aceasta ținut să răspundă tot într-un story: „Așa e”, plus un emoticon îmbrățișare.

Fanii ar trebui să fie lămuriți de această dată că între cei doi nu mai e acum decât o prietenie. De altfel, fiecare și-a refăcut viața după despărțire și au parteneri. Pentru că lucrează și în același domeniu, actorii Vlad Gherman și Cris Ciobănașu s-au mai întâlnit pe platourile de filmare ale serialului „Adela” difuzat la Antena 1.

Vlad Gherman are acum o relație cu Oana Moșneagu, care este de asemenea actriță, prezentă în serial. Cei doi par foarte fericiți împreună sau cel puțin asta reiese din filmulețele în care tot apar împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: