Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre soția lui Ion Iliescu și Sorin Oprescu. Care este, de fapt, legătura dintre ei

Adevărul despre soția lui Ion Iliescu și Sorin Oprescu. Care este, de fapt, legătura dintre ei

Adevărul despre soția lui Ion Iliescu și Sorin Oprescu. Care este, de fapt, legătura dintre ei

Nina Iliescu, soția fostului președinte Ion Iliescu, își serbează astăzi ziua de naștere. Femeia este născută la doar o zi distanță față de soțul ei și sunt chiar de o seamă. Un detaliu important despre prima doamnă este chiar relația dintre femeie și Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei.

Ce este între Nina Iliescu și Sorin Oprescu

Nina Iliescu este una dintre cele mai cunoscute femei din România, fiind soția fostului președinte al țării, Ion Iliescu. Astăzi împlinește 93 de ani și sigur unul dintre cei care o va contacta va fi Sorin Oprescu, fostul primar al Bucureștiului. Cei doi se cunoscut de mulți ani și au o relație cu totul specială, despre care nu știau prea mulți.

De-a lungul anilor, înainte ca fostul medic să plece în Grecia pentru a scăpa de condamnare, îi trimitea mereu cadouri Ninei. În 4 martie 2013, la Realitatea Tv, Rareș Bogdan realiza emisiunea Jocuri de putere. Acesta l-a întrebat pe Sorin Oprescu dacă i-a spus „La mulți ani” Ninei Iliescu, iar acesta a recunoscut și că are o slăbiciune la aceasta și o apreciază pentru cum a stat mereu în umblă.

Și Nina l-ar fi apreciat foarte mult și s-ar fi întristat pentru eșecurile sale.

„Rareş Bogdan: Am înţeles că vă iubeşte mult, ea e marea susţinătoare din familie.

Sorin Oprescu: Şi eu o respect foarte mult, pentru că am identificat-o, luaţi-o în sensul cel mai bun, ca un echilibru al preşedintelui Ion Iliescu. Vorbesc foarte serios. Dacă…

Rareş Bogdan: O femeie …

Sorin Oprescu: Absolut! Faptul, modestia – şi iată că au trecut anii – de care a dat dovadă.

Rareş Bogdan: Deci cu doamna aţi fost mai apropiat.

Sorin Oprescu: Nu, dar doamna îmi cunoaşte sentimentele şi respectul pentru dânsa şi cred că ştie foarte bine că…”, a sunat dialogul.

Nina Iliescu împlinește 93 de ani

Ion Iliescu a împlinit ieri 93 de ani și, în ciuda zvonurilor că ar fi bolnav, se simte bine și se bucură de viață. Soția sa, Nina Iliescu, împlinește și ea tot 93 de ani, la doar o zi distanță. Cei doi se iubesc încă de când erau copii și nimic nu i-a mai putut despărți.

Cei doi s-au cunoscut în liceu și s-au căsătorit foarte tineri. Au studiat Universitatea de Stat din Moscova, Nina devenind inginer de profesie, dar profesând ca cercetător științific în domeniul coroziunii metalelor. Au fost mereu apropiați și nu au semne că nu se înțeleg, iar sărbătorita zilei a fost cea care l-a susținut din umbră și i-a oferit iubire necondiționată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: