Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre ținutele purtate de Carmen Iohannis. Ce spune creatoarea de modă care o îmbracă pe Prima Doamnă

Adevărul despre ținutele purtate de Carmen Iohannis. Ce spune creatoarea de modă care o îmbracă pe Prima Doamnă

Adevărul despre ținutele lui Carmen Iohannis

Carmen Iohannis are, adesea, o prezență simplă, elegantă și plină de rafinament, totodată. Prima Doamnă este îmbrăcată de un designer cu mulți ani de experiență în modă, care iată ce dezvăluiri a făcut despre ținutele pe care le poartă soția președintelui Klaus Iohannis.

Adevărul despre ținutele purtate de Carmen Iohannis. Ce spune creatoarea de modă care o îmbracă pe Prima Doamnă

Carmen Iohannis impresionează mereu prin ținutele sale, stârnind admirația celor din jur și, pe alocuri, unele critici. Pentru a avea o prezență demnă de aplaude, Prima Doamnă este îmbrăcată de designeri cu experiență în lumea modei, anume de Andreea Tincu. Cum a ajuns aceasta să-i facă ținutele soției președintelui?

Portret_Andreea - Forbes.ro

Foto: Andreea Tincu

Andreea Tincu colaborează cu Prima Doamnă din anul 2015. Ea este cea care îi propune ținutele aparte, atunci când participă la evenimente din România și din afară. Designerul a spus într-un interviu pentru revista Forbes că a început să lucreze cu Carmen Iohannis datorită unui simplu e-mail.

„ (…) este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei.Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă prima doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că primei doamne i-au plăcut colecțiile mele,”a declarat Andreea Tincu pentru Forbes.

Creatoarea de modă a dezvăluit că prima rochie pe care i-a creat-o Primei Doamne a fost pentru o vizită în Austria. ”Primul eveniment a fost o vizită oficială în Austria. Apoi au urmat și alte evenimente, în America, Japonia, Italia, dar și în România”, a mai spus Andreea Tincu.

Foto: Prima rochie făcută de Andreea Tincu pentru Carmen Iohannis

Carmen Iohannis înapoiază ținutele

Andreea Tincu a mai spus că soția șefului statului înapoiază rochiile și celelalte articole vestimentare purtate la recomandarea ei.

„ (…) ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică”, a mai spus creatoarea de modă.

cel mai bun loc online aici stil de viață nou andreea tincu rochii - location-bungalow-gorot.com

Ce se întâmplă cu rochiile lui Carmen Iohannis după ce sunt înapoiate

După cum putem observa, Carmen Iohannis are o siluetă frumoasă, iar cum multe doamne sunt asemeni ei, acestea se oferă să cumpere din rochiile pe care soția președintelui le-a purtat. Totodată, Andreea Tincu a mai mărturisit că Prima Doamnă a purtat chiar și rochii direct din prezentările ei de modă.

„Sunt doamne care se potrivesc la siluetă cu prima doamnă și vor să achiziționeze ținuta respectivă. De asemenea, prima doamnă, fiind înaltă, are mărimi foarte bune, ceea ce înseamnă că a purtat și ținute direct din prezentările de modă,” a mai spus aceasta.

Pe viitor, Andreea Tincu își dorește să facă o expoziție cu ținutele pe care i le-a creat și i le creează în continuare lui Carmen Iohannis. Deși Prima Doamnă a mai primit și critici în privința felului cum se îmbracă, Carmen Iohannis nu a comentat niciodată pe tema acestui subiect.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: