Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul din spatele morții actriței Brittany Murphy. Noi amănunte incredibile ies la iveală

Adevărul din spatele morții actriței Brittany Murphy. Noi amănunte incredibile ies la iveală

GALERIE FOTO (5) Adevărul din spatele morții actriței Brittany Murphy

Adevărul din spatele morții actriței Brittany Murphy. Pe 20 decembrie se vor împlini 11 ani de la moartea celebrei actrițe. Recent, a ieșit un documentar despre moartea lui Brittany Murphy și relația ciudată cu soțul ei, care a murit și el la scurt timp.

Adevărul din spatele morții actriței Brittany Murphy. Noi amănunte incredibile ies la iveală

Adevărul din spatele morții actriței Brittany Murphy. Moartea celebrei actrițe avea să șocheze o lume întreagă în decembrie 2009, iar la aproape 11 ani de atunci, fanii vedetei sunt de părere că au rămas multe semne de întrebare legate de moartea acesteia. Avea 32 de ani când a murit, iar după cinci luni de la moartea sa, soțul ei, Simon Monjack, a murit. Circumstanțele misterioase continuă să invite la speculații și teorii, iar o nouă anchetă Investigation Discovery a încercat să răspundă unor astfel de întrebări. Cauza morții a celor doi soți a fost pneumonia, dar multă lume nu este mulțumită de concluzia legiștilor.

Înainte de a muri, Brittany a avut grijă de soțuul și mama sa, Sharon Murphy, după ce amândoi au prezentat infecții respiratorii în urma unei călătorii cu actrița în San Juan, Puerto Rico. Murphy lucra pentru filmul Caller, dar s-a retras când producătorii i-au interzis soțului ei să mai vină pe platourile de filmare. Apoi Brittany s-a îmbolnăvit, după ce a avut grijă de cei doi, iar la câteva zile, Simon a dus-o la spital pe actriță. Din păcate, vedeta nu a mai putut fi salvată, iar Simon a refuzat să oprească autopsia, pe motiv că este împotriva credinței religioase a vedetei, dar legiștii din L.A au atacat cererea acestuia. Potrivit autopsiei, cauza decesului a fost o combinație de anemie, pneumonie și mai multe medicamente cu și fără rețetă. Cinci luni mai târziu, Simion a murit la pat, în aceleași circumstanțe.

Simon Monjack se pare că ar fi avut o influență puternică în destinul actriței, iar noul documentar îl descrie pe acesta ca fiind o persoană tulburătoare. Make-up artistul actriței, Trista Jordan, apare în documentar și vorbește despre Brittany. Aceasta o descrie ca pe o persoană foarte tristă. ”Nu era în apele ei. Avea dureri mari. Uneori, nu se putea ţine pe picioare, se clătina.” Potrivit regizoarei Cynthia Hill, soțul actriței ar fi fost un bărbat tulburat care păcălea oamenii, iar Brittany ar fi fost una dintre ultimele sale victime. ”Avea un şablon comportamental, pe care l-am depistat”, a spus Hill.

Ce s-a întâmplat cu mama lui Brittany?

Potrivit legistului din L.A, Sharon dormea în același pat cu ginerele său, dar nu au existat dovezi că ar fi întreținut relații sexuale. Ulterior, toate aceste lucruri i s-au părut ciudate tatălui lui Brittany, care a cerut noi investigații. Bertolotti, a murit în 2019, dar înainte a cerut un test toxicologic pe baza unor probe din părul actriței.

Bărbatul susține că în urma rezultatelor s-a găsit prezența unor metale grele, care există în otrava pentru șobolani. Concluzia raportului a fost catalogată ca fiind una nefondată, iar Sharon a declarat că Bertolotti nu a făcut parte din viața fiicei sale și că tot ce voia de fapt era să profite de moartea ei pentru a lansa o carte și un documentar. În anii ce au urmat, aceasta s-a retras din ochii publicuului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: