Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul din spatele rupturii dintre Șerban Huidu și Mihai Găinușă. De ce nu își mai vorbesc din 2014

Adevărul din spatele rupturii dintre Șerban Huidu și Mihai Găinușă. De ce nu își mai vorbesc din 2014

Șerban Huidu și Mihai Găinușă, odinioară un duo iconic în televiziunea românească, au ajuns să nu își mai vorbească din 2014. Cearta dintre cei doi a început după accidentul grav al lui Huidu, când Găinușă a preluat conducerea emisiunii „Cronica Cârcotașilor”. În loc să ajute la consolidarea echipei, responsabilitățile și frustrările acumulate au dus la o ruptură definitivă.

Tensiunile dintre cei doi foști colegi

După accidentul lui Huidu, Mihai Găinușă a fost nevoit să preia responsabilitățile co-prezentatorului său în cadrul „Cronicii Cârcotașilor”. Deși acest pas era inevitabil în contextul accidentului grav suferit de Șerban, lucrurile nu au mers conform așteptărilor. Șerban a simțit că Găinușă nu a gestionat emisiunea la standardele sale, iar tensiunile dintre ei au crescut. Huidu a recunoscut public că nu a știut să își arate aprecierea și mulțumirea față de prietenul său pentru eforturile depuse, ceea ce a condus la acumularea unor frustrări de ambele părți.

Într-un interviu acordat recent, Huidu a explicat că, în ciuda încercărilor sale de a restabili legătura cu Găinușă, relația lor nu a mai putut fi refăcută. „Nu am știut să îi spun mulțumesc și a fost frustrant să văd că nu se descurca la fel de bine ca mine. Într-un final, căruța s-a stricat”, a mărturisit Huidu. De asemenea, Huidu a mai menționat că îi este dor de colaborarea lor, dar și că este conștient că va fi greu să găsească un alt partener de televiziune cu care să aibă aceeași chimie.

Găinușă despre Huidu: „Arogant și neparolist”

Din perspectiva lui Mihai Găinușă, colaborarea cu Șerban Huidu a fost marcată de momente tensionate încă dinaintea rupturii din 2014. Într-o apariție televizată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Găinușă nu s-a ferit să arunce critici la adresa fostului său coleg. El l-a descris pe Huidu drept „arogant, neparolist și coleric”. Aceste cuvinte au scos la iveală conflictele nerezolvate dintre cei doi, dar și dificultatea pe care au avut-o în a lucra împreună în ultimii ani ai colaborării lor.

Găinușă a recunoscut, de asemenea, că nu a răspuns apelurilor lui Huidu, în special după ce fostul său coleg a încercat să îl contacteze în 2022 pentru a aniversa împreună 20 de ani de la debutul „Cronicii Cârcotașilor”. Cu toate că Huidu l-a sunat de mai multe ori, Găinușă a refuzat orice formă de reconciliere sau colaborare.

Încercări eșuate de reconciliere

La aniversarea de 20 de ani a emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, Huidu și-a dorit o reuniune simbolică a echipei. A făcut mai multe apeluri către Mihai Găinușă pentru a se alătura evenimentului, însă acesta nu a răspuns. Huidu a mărturisit că ar fi vrut ca Găinușă să mai prezinte emisiunea cel puțin o dată, pentru a rememora momentele de succes pe care le-au trăit împreună. Din păcate, această dorință nu s-a materializat, iar reuniunea mult dorită nu a avut loc.

Conform lui Huidu, ruptura dintre el și Găinușă nu mai ține de el. „Am încercat să-l sun de zece ori. Mi-ar fi plăcut să mai prezentăm împreună emisiunea, dar nu mi-a răspuns. Nu cred că mai ține de mine”, a afirmat Huidu într-un interviu. De asemenea, el și-a exprimat regretul că nu a mai reușit să refacă echipa cu care a cunoscut succesul în televiziune.

Conflictul dintre Șerban Huidu și Mihai Găinușă a marcat sfârșitul uneia dintre cele mai iubite echipe de televiziune din România. Deși amândoi au recunoscut că au avut momente tensionate și au acumulat frustrări de-a lungul timpului, relația lor nu a mai putut fi refăcută. În ciuda încercărilor lui Huidu de a restabili legătura, Găinușă a ales să păstreze distanța. Astăzi, fiecare își continuă cariera pe căi separate, dar amintirea succesului lor împreună va rămâne vie în memoria publicului.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: