Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul iese la lumină. Jador a „uitat” să ofere de fapt darul la nunta lui Florin Salam. Cântărețul a intrat la marele eveniment grație lui Elis Armeanca

Adevărul iese la lumină. Jador a „uitat” să ofere de fapt darul la nunta lui Florin Salam. Cântărețul a intrat la marele eveniment grație lui Elis Armeanca

Jador s-ar fi dat peste cap pentru a participa la nunta lui Florin Salam, în condițiile în care nu figura de fapt pe lista cu invitați. Cântărețul ar fi fost frustrat de faptul că toată „crema” maneliștilor era prezentă la marele eveniment de la NUBA Mamaia, iar el nu. Artistul ar fi pus mâna pe telefon și după rugăminți intense a reușit să-și atingă scopul, grție lui Elis Armeanca. Cel mai grav este că Remus Ionuț Dumitrache, cu numele de scenă Jador,ar fi uitat de fapt să ofere dar de nuntă, după ce se speculase că a oferit 2.000 de euro. Iată toate detaliile!

Jador l-a rugat pe Elis Armneanca să-i rezolve intrarea la nunta lui Florin Salam

Jador a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „Puterea dragostei”, apoi s-a lansat în industria muzicală, iar piesele lui au devenit rapid hituri, însă nu are încă notorietatea celebrilor maneliști, tocmai din acest motiv nu s-ar fi aflat pe lista der invitați la nunta lui Florin Salam.

Pe 1 Iunie,când a avut loc nunta anului dintre Florin Salam și Roxana Dobre, într-un cadru superb, la malul mării, Jador și-a dorit, din tot sufletul, să participe și el la eveniment, însă nu a primit invitație.

În aceste condițiii, interpretul și-a făcut apariția pe plaja clubului NUBA Mamaia, deși nu se afla printre invitați, ar fi pus mâna pe telefon și l-ar fi sunat pe Elis Armeanca, prezent la eveniment pentru a-i rezolva intrarea la eveniment:

„Frate, eu nu pot să fiu acolo?! Rezolvă-mă, te rog!” i-ar fi transmis Jador, potrivit informațiilor „CANCAN.RO”.

Jador a „uitat” să ofere darul

Elis Armeanca este cel care a luat legătura cu Florin Salam:

 „Lasă-l și pe el să intre, să fie treabă bună! Să nu-l lăsăm afară”, i-ar fi transmis Elis Armeanca mirelui.

Aceeași sursă precizează că Elis Armeanca nu a fost primul sunat de către Jador: „Unii i-au explicat că, pur și simplu, nu e loc, alții l-au plimbat cu vorba. Cert este că, într-un final, Jador a intrat la NUBA Mamaia, grație lui Elis Armeanca”.

Problema cea mai gravă este că potrivit aceleași surse, Jador a „uitat” să lase darul de nuntă la plecare. Ceea ce este frustrant în toată această poveste este faptul că s-a vehiculat că interpretul ar fi dat 2.000 de euro la finalul evenimentului. Totuși această afirmație nu a fost susținută de Jador, ci de un prieten de-al său.

Pe 1 Iunie, Jador avea să dezvăluie, pentru CANCAN.RO, că nu va sta mult la eveniment, deoarece are cântări în zona Moldovei:

 „Suntem în același domeniu și trebuie respectat așa cum se cuvine. Dar eu o să plec mai curând, pentru că am de cântat la Vaslui, Huși, Republica Moldova, nici nu mai știu. Dar o să stau, pentru că-l iubim cu toții și trebuie să fim lângă el. Suntem fanii lui cu toții, sunt fanul lui”, a spus Jador.

La plecare, Jador a spus că nu dezvăluie cât a oferit în dar mirilor, dar un prieten de-al său, foarte transparent a susținut că artistul ar fi dat 2.000 de euro:

„Cum aş putea eu să vorbesc de bani, când eu am fost amărât? Cum aş putea eu să vorbesc vreodată de sume de bani, chiar dacă aş fi milionar sau orice aş fi?”, a spus Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: