Redactia.ro
Home » Stil de viață » Adevărul sumbru despre vasele de croazieră. Ce se întâmplă, de fapt, în timpul călătoriilor

Adevărul sumbru despre vasele de croazieră. Ce se întâmplă, de fapt, în timpul călătoriilor

Care este singurul cuvânt pe care pasagerii nu au voie să îl rostească pe un vas de croazieră? Sigur nu știai 

Cred că visul oricăruia dintre noi este să urce măcar o dată la bordul unuia dintre cele mai mari vase de croazieră din lume. Dar nimic nu este ceea ce pare la bord.

Două angajate care au petrecut ani de zile pe vasele de croazieră au dezvăluit totul despre lucrurile care se petrec, cu adevărat, în larg, în timpul vacanțelor de lux pe mare.

În jur de 3-4 pasageri mor în timpul unei croaziere

Acestea au oferit detalii despre cadavrele care sunt ținute în congelatoare, dar și despre relațiile intime dintre angajați și pasageri.

În fiecare an au loc 200 de decese pe vasele de croazieră, potrivit Tabak Mellusi & Shisha LLP, majoritatea dintre acestea fiind, se pare, din cauze naturale. O altă cauză a deceselor ce au loc pe vasele de croazieră este, se pare, căderea accidentală peste bord.

„Nu s-a întâmplat niciodată pe navele mele, dar îmi amintesc că un pasager a căzut peste bord pe o altă navă după ce a băut prea mult. Cadavrul nu a fost niciodată recuperat”, a spus una dintre femei, pentru Daily Mail.

Cadavre în congelatorul de înghețată

Femeile au mai povestit că momentele în care se servea înghețată la bord erau, de obicei, unele extrem de macabre. Pentru că se depozitau cadavrele în congelator, tot ce era acolo trebuia să fie scos de urgență și servit, pentru a face loc.

„Am lucrat pe nave mai mici de tip expediție și știam dacă a murit cineva, deoarece în acea zi era înghețată în meniu. Practic, nu aveam o morgă dedicată, așa că a trebuit să folosim congelatorul pentru a depozita cadavrele. Aceasta ne cere să scăpăm de toate mărfurile congelate pentru a face loc. În special de înghețată”, a povestit un fost membru al echipajului.

Gândacii și ploșnițele de pat sunt un coșmar în croaziere

Pentru că sunt extrem de mulți pasageri la bord, întreținerea curățeniei este o adevărată provocare pentru angajați. Nu puține au fost cazurile în care s-au raportat invazii de gândaci și ploșnițe.

„Pe prima navă la care am lucrat, era o navă mai veche, așa că a avut mai multe probleme. Îmi amintesc că erau o mulțime de gândaci în zonele pentru pasageri. Pe alte nave, cred cu siguranță că au existat ploșnițe”, a mai mărturisit una dintre femei.

O altă problemă ce se petrece la bordul vaselor de croazieră este legată de relațiile intime dintre angajați sau dintre angajați și pasageri.

„S-au întâmplat multe comportamente obraznice între membrii echipajului. Odată, doi dintre membrii echipajului au fost prinși în flagrant făcând sex în public într-o zonă pentru pasageri. Managerul lor a trebuit să lupte cu adevărat pentru ca amândoi să rămână la bord, în loc să fie concediați. Când a fost vorba de relații cu pasagerii, acest lucru era împotriva politicii companiei. Îmi amintesc că pe prima mea navă un membru al personalului de croazieră a fost prins în timpul intimităților cu un pasager la primele ore, în zona echipajului de sub punte. Inutil să spun că membrul echipajului a fost concediat și debarcat a doua zi”, a mai spus una dintre femei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: