Redactia.ro
Home » Monden » Adi de la Vâlcea, revoltat din cauza facturilor uriașe la curent. Manelistul vrea să iasă în stradă: „Suntem furați…”

Adi de la Vâlcea, revoltat din cauza facturilor uriașe la curent. Manelistul vrea să iasă în stradă: „Suntem furați…”

Adi de la Vâlcea este revoltat din cauza facturilor uriașe la curent pe care le primește, deși este debranșat. Manelistul vrea să iasă în stradă: „Suntem furați…”

Adi de la Vâlcea a primit facturi uriașe la curent

Tot mai multe facturi uriaşe la curent încep să apară în Romania. În urma acestora, tot mai multe vedete reacționează in spațiul public. În luna aprilie a acestui an, manelistul Adi de la Valcea, şi-a pus panouri fotovoltaice şi s-a debranşat de la curent, astfel, contorul nu a mai înregistrat niciun kwh. Însă, companiile furnizoare de curent electric, i-au făcut o surpriză nu tocmai placută: facturile nu au încetat să își facă apariția! Astfel că, pe trei luni, artistul a avut de plătit 1200 de lei pe lună, deşi nu a consumat nimic.

Cântăreţul s-a aratat foarte revoltat de această situație şi face un apel către cetățenii români să iasă în stradă, pentru că această situaţie nu mai poate continua aşa. Acesta susține că el se descurcă şi îşi permite să plătească facturile, indiferent de sumă, însă, sunt oameni care trăiesc de pe o zi pe alta şi nu pot trăi o astfel de nedreptate.

Mesajul transmis de Adi de la Vâlcea a devenit viral

„Am tot văzut diferite clipuri cu Dorian Popa, Liviu Vârciu, cărora le-au venit facturi enorme la curent, dar ei tot au primit ceva de banii ăia. Eu, ştiţi că mi-am pus fotovoltaice în luna aprilie. De atunci, contorul meu de 2,20 nu mai înregistra, pentru că m-am debranşat de la el. Ce credeţi, încă trei luni de zile mi-au venit facturi, câte 12 milioane/ lună. Deci, atenţie, fără să mai fiu branşat.

Fraţilor, dacă nu ieşim în stradă cândva, credeţi-mă, n-o să facem treabă niciodată. La cum ne fură „băieţii noştri”… Ieri şi-au mărit salariile cu 25% , ca să vedeţi… Ştiţi cu ce mă ocup eu, am pe ce să pun mâna, nu m-aş văita eu, personal, eu vorbesc acum pentru noi toţi. Ieşim în stradă pentru lucruri mărunte, dar într-adevăr pentru cele serioase nu ieşim.

S-a ieşit în stradă pentru că l-a jignit Băsescu pe Arafat. E bine s-a ieşit şi pentru aia, că nu e în regulă, dar cu furturile astea ce facem, aşa, pe faţă? La cine să ne plângem, spuneţi şi voi? Eu repet, pot trăi cu astea, sunt artist, câştig mai mult, pot să-mi duc viaţa, dar acum vorbesc pentru cei care nu pot să facă treaba asta. Deci suntem furaţi într-un mare fel”, este mesajul transmis de Adi de la Vâlcea, pe pagina sa de TikTok.