Redactia.ro
Home » Monden » Adi Nartea, amănunte incredibile despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Am înțeles că am o tumoare în cap”

Adi Nartea, amănunte incredibile despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Am înțeles că am o tumoare în cap”

Adi Nartea, amănunte incredibile despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat (1)

Adi Nartea, amănunte incredibile despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Actorul din serialul „Vlad” a vorbit într-un podcast despre momentul în care a aflat că are o problemă gravă de sănătare. Conform acestuia, totul a avut loc în urmă cu patru ani, atunci când a descoperit că are o tumoare la cap.

Adi Nartea, amănunte incredibile despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Am înțeles că am o tumoare în cap”

Adi Nartea, amănunte incredibile despre problemele de sănătate cu care s-a confrunta. Invitat în podcast-ul lui Măruță, Adi Nartea a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat în urmă cu câțiva ani și despre care a refuzat să vorbească de nenumărate ori.

Conform acestuia, în urmă cu patru ani a avut o problemă la urechea stângă și după ce a consultat mai mulți medici aceștia i-au spus că trebuie să se opereze de deviație de sept. Zis și făcut. Dar, siptomele tot continuau să apară așa că la sfatul mamei sale a făcut un RMN. Ulterior a aflat că are o tumoare la cap. „Tot mama mi-a trimis după câteva zile un mail în care îmi spunea că au găsit o formațiune care e intra-craniană, să nu-mi fac probleme, să stau liniștit. Mie nu-mi venea să cred. De ce nu m-a sunat, de ce mi-a trimis mail. Probabil a vrut să evite conversația. Am înțeles că am o tumoare în cap, în spatele ochiului”, a povestit Adi.

Actorul a spus că tumoarea era mare, avea lungimea de cm, lățimea de 3 cm și grosimea de aproape 2 cm, ceea ce însemna că problema devenea mult mai gravă. „Se numește schwanom de trigemen. Este o tumoare care crește pe teaca nervilor, ca o aluniță, dar pe interior. Sunt mulți oameni care au genul ăsta de tumori care cresc și se opresc”, a mai spus actorul.

Adi Nartea a suferit două operații

Actorul a mărturisit că primul doctor l-a șocat când i-a zis că trebuie să-și găsească alt job pentru că operația îl va desfigura. În cele din urmă, Adi a suferit două intervenții în Lyon, Franța. „Prima operație a durat undeva la 6 ore sau 7. După am stat 7 zile în spital. (…) N-au reușit să scoată toată tumoarea, pentru că era foarte solidă pe alocuri. Profesorul a zis că nu riscă, pentru că era aproape de o zonă nobilă. În momentul în care a intentat să tragă de ea, am intrat în fibrilații pe masa de operație”, a mai spus actorul.

În prezent, Adi Nartea se simte bine și este fericit că a reușit să treacă peste această cumpănă. În luna martie, actorul a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui a născut o fetiță perfect sănătoasă. „A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multa iubire și zâmbete, chiar si atunci când plângem.Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm, #Mami, #Mara, #Tati și #Brioche!”, a scris Adi Nartea pe contul de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: