Redactia.ro
Home » Știri » Adi Nartea, tată a doua oară! Sarcina nu a fost programată: „Nu era în plan”

Adi Nartea, tată a doua oară! Sarcina nu a fost programată: „Nu era în plan”

Adrian Nartea

Adi Nartea a primit vestea cea mare! Protagonistul din serialul Vlad urmează să fie tătic pentru a doua oară. Nu a fost nimic planificat, declară vedeta. Însă altceva pare să nu îi convină în totalitate carismaticului actor.

Adi Nartea se pregătește să devină tată pentru a doua oară. Actorul a făcut anunțul în direct la TV, într-o emisiune în care a participat cu micuța Mara, primul copil al vedetei.

Adi Nartea, tată a doua oară

Adi Nartea susține că el și soția sa Alina nu au avut în plan să devină din nou părinți în viitorul cel mai apropiat, însă minunea a venit! Vestea a fost cu mare bucurie. Ba mai mult, actorul a dezvăluit și sexul copilului. Micuța Mara ar urma să aibă o surioară. În mod surprinzător, Adi Nartea susține că și-ar fi dorit un băiețel.

”Nu a fost nimic în plan, ne doream amândoi. Dar nu era în plan. A fost o surpriză când am aflat. Cred că eram la filmări. Și la Mara eram la filmări, undeva prin Venetia, la o reclamă. Mi-a trimis poza pe WhatsApp cu testul. Am vizualizat momentul și e fain. Eu mi-aș fi dorit băiat, a spus Adi Nartea, în direct, la TV.

Soția lui Adi Nartea și colega de platou, însărcinate

Pentru Alina Nartea ar putea fi ultima sarcină. Soția lui Adi Nartea a dezvăluit că a avut emoții uriașe la rezultat.

”Era tic-tac la mine, că nu mai sunt atât de tinerică. Am 39 de ani. Eram prea emoționată, trebuia să-i trimit testul. La prima sarcină eram sigură că o să fie băiat. Ne-am dus la ecografie și ne-a zis că o să fie fetiță și ne-am șocat”, a mărturisit Alina Nartea.

Se țin în lanț veștile bombă din platoul serialului Vlad. Tot de curând, Olimpia Melinte, colega lui Adrian Nartea, a anunțat în exclusivitate că va deveni mamă. Este tot pentru a doua oară și în cazul ei. Este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care îl aștepta deja de multă vreme, a declarat actrița.

Adi Nartea, surprins în tandrețuri cu colega de platou

Serialul Vlad l-a adus în centrul atenției pe Adi Nartea. În urmă cu câteva luni, actorul a fost surprins în tandrețuri cu o colegă de platou. Deși acasă îl așteaptă frumoasa soție Alina Fericeac, fost model cu care este de 10 ani, cu care o are pe micuța Mara, au existat zvonuri că lui Nartea i-ar plăcea foarte mult compania colegei sale de serial, Victoria Răileanu, care joacă rolul lui Micky în Vlad.

Cei doi colegi au fost surprinși în ipostaze foarte apropiate la restaurant. Adi Nartea și Victoria Răileanu s-au strâns în brațe, în timpul mesei, dar s-au și mângâiat tandru pe cap. Gesturile au trădat mai mult decât o prietenie la acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: