Redactia.ro
Home » Știri » Adina Alberts a avut coronavirus! ”A fost una dintre cele mai ușoare “răceli” pe care le-am avut vreodată”

Adina Alberts a avut coronavirus! ”A fost una dintre cele mai ușoare “răceli” pe care le-am avut vreodată”

Adina Alberts a avut coronavirus

Adina Alberts a avut coronavirus. Soția afaceristului Viorel Cataramă a mărturisit pe pagina ei de Facebook că a fost infectată cu noul coronavirus și a avut simptome ușoare. 

Adina Alberts a avut coronavirus

Adina Alberts este un medic estetician cunoscut care s-a implicat mult în campanii legate de coronavirus. Aceasta a dezvăluit recent pe pagina ei de Facebook că a fost infectată cu noul coronavirus chiar după ce a desfășurat o campanie de testare gratuită. Adina Alberts a avut coronavirus, însă o formă ușoară, iar după cum spune ea, ”este cea mai ușoară răceală” pe care a avut-o.

”Am să vă fac o destăinuire. În campania umanitară de testare gratuită pe care am desfășurat-o câteva săptămâni, am contractat și eu “mult temutul” coronavirus nou. Pentru mine, infecția cu Sars Cov 2 a fost ca o răceală obișnuită. N-am tușit, n-am făcut febră. Mi-au curs nasul și ochii, am strănutat de sute de ori, am răgușit puțin și mi-am pierdut preț de vreo 5-6 zile, parțial gustul și total mirosul. Imediat ce mi-au apărut simptomele sugestive, evident că m-am testat cu teste rapide antigen. Când am văzut că sunt pozitivă m-am autoizolat. Am stat în izolare doar 4 zile pentru că testul s-a negativat foarte, foarte repede, și simptomele au dispărut total. Repet. Nu am tușit deloc! Acum mă simt total refăcută și vă spun, cu mâna pe inimă, că pentru mine acest “COVID” a fost de fapt una dintre cele mai ușoare “răceli” pe care le-am avut vreodată”, a scris Adina Alberts pe Facebook.

Adina Alberts a avut coronavirus. Aceasta consideră că forma ei ușoară se datorează faptului că și-a pregătit organismul cu luni de zile până la infectare.

”Este adevărat că mi-am pregătit organismul luni de zile pentru o posibilă întâlnire cu Sars-Cov2 cu Vitamina C alcalină, cure de câte 2 săptămâni, apoi pauză 2 săptămâni, Vitamina D, cure lunare alternative, Resveratrol/ Echinaceea/ Propolis/Quercetină, Coenzima Q, pe rând, câte 2,3 săptămâni fiecare. În timpul “răcelii” am luat azitromicină 500 mg, 1cp / zi, 5 zile (pentru a preveni suprainfecția bacteriană care apare, de regulă, pe fondul scăderii imunității date de infecția virală); Tamiflu 1 cp/zi; Aspenter, 1 cp / zi; Paracetamol și Nurofen, le-am alternat, 1 pastilă la 6 ore, câte 2 pastile pe zi din fiecare; Vitamina C și D; Omeran 20 mg, 1 cp pe zi; Probiotice; Stodal; Sirop de muguri de pin și propolis; Ceai de cimbrișor; Extract de muguri de coacăz negru și Sinupret”, a adăugat Adina Alberts.

Cine este Adina Alberts și ce afaceri are

Adina Alberts s-a născut pe data de 5 februarie 1969, în Galați și a crescut în orașul Piatra Neamț. Este mândră cu faptul că este moldoveancă. Anul acesta a împlinit 51 de ani. Este de profesie medic estetician și este căsătorită cu politicianul Viorel Cataramă. Crescută în Perla Moldovei, cum i se spunea orașului Piatra Neamț, Adina Alberts provine dintr-o familie a cărei mamă era de origine din Basarabia, iar tatăl acesteia era din Prahova.

Adina Alberts a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” în anul 1996. A lucrat la Spitalul Clinic de Urgență “Floreasca” din București, timp de 9 ani, sub îndrumarea profesorului doctor Ioan Lascăr. Doctorul Adina Alberts a pus bazele clinicii de chirurgie estetică CareZone Medical din București. Acesta este un lăcaș al armoniei și frumuseții corpului uman.

Prin mâinile ei au trecut mai multe figuri ale showbiz-ului românesc, de-a lungul timpului, chiar și soțul acesteia, căruia ia făcut nenumărate operații estetice. În anul 2019 a ocupat locul 33 în Top 50 femei în economie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: