Redactia.ro
Home » Știri » Adina Alberts s-a vrut primar de capitală, dar bucureștenii n-au votat-o: ,,Fiți mai bine doctor!”

Adina Alberts s-a vrut primar de capitală, dar bucureștenii n-au votat-o: ,,Fiți mai bine doctor!”

Medicul estetican Adina Alberts a pierdut alegerile locale pentru funcția de primar al Sectorului 1. Candidat la sectorul 1 din Capitală, Adina Alberts a pierdut în fața contracandidaților de la USR, Clotilde Armand, și PSD, Daniel  Tudorache. Adina Alberts este candidatul Alianței ProRomânia la Primăria Sectorului 1.

Potrivit ultimelor rezultate oficiale parțiale, Clotilde Armand (USR) deține 41,5% din voturi, în timp ce Daniel Tudorache (PSD) a fost votat de 39,26% dintre oameni.

 

Adina Alberts a primit reacții din partea alegătorilor

 

Candidata Alianței ProBucurești la Primăria Sectorului 1, Adina Alberts, a decis să își depună candidatura la primăria Sectorului 1, doar după ce soțul ei nu a adunat suficiente semnături pentru a candida la Prmăria Capitalei. Însă, candidatura acesteia a stârnit reacțiile alegătorilor. Mai mult, candidata a obținut doar 1,8% din voturil  Asocierea cu Victor Ponta este cea care i-a făcut pe alegători să fie reticenți cu privire la candidatura doctorului estetician. ,,Fiți mai bine doctor!”

 

„Nu mi-am lăsat nicidecum meseria”

Pe una dintre rețelele de socializare, Adina Alberts se declară sătulă de disputele dintre oamenii politici. Astfel, în timpul campaniei electorale,  Adina Alberts afrma că dorește ca sectorul 1 să fie un „sector al oamenilor educați”.  „Unii dintre dumneavoastră mă “ceartă” că mi-am lăsat meseria și am intrat în mocirla care se cheamă “politica românească”, declară candidata PRO România. Ca reacție la criticile aduse, Adina Alberts lămurește faptul că nu a renunțat la meseria de bază. „Meseria mea este în mintea și în mâinile mele! Și va fi acolo până voi muri.”

Medicul chirurg adaugă în mesajul său că luptă pentru adevăr, demnitate și  dreptate socială.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: