Redactia.ro
Home » TV » Adio, Mr. Bean! Anunțul făcut de actor: „Aștept cu nerăbdare sfârșitul”

Adio, Mr. Bean! Anunțul făcut de actor: „Aștept cu nerăbdare sfârșitul”

Perioada lui Mr. Bean pare să fi ajuns aproape de final. Personajul nu va mai apărea pe ecran, nici în producțiile cinematografice noi. Actorul care interpretează personajul Mr.Bean, Rowan Atkinson, a decis să renunțe astfel la personaj. 

Anunțul făcut de actor

Rowan Atkinson a decis să renunțe la personajul Mr. Bean. Actorul a declarat că se va rezuma doar la vocea acestuia, în desenele animate. Potrivit surselor actorului, este o presiune extrem de mare, iar acesta ar fi extenuat, astfel încât a luat decizia de a renunța.

„Îmi este mai ușor să interpretez personajul vocal decât vizual. Nu-mi place prea mult să-l joc. Este o responsabilitate mult prea mare. Mi se pare stresant și obositor și aștept cu nerăbdare sfârșitul acestuia”, a declarat Rowan Atkinson, interpretul personajului Mr. Bean, pentru publicația „The Sun”.

Îndrăgitul actor a mărturisit că a ajuns în punctul în care niciun rol nu îl mai încântă și că nu vrea să mai interpreteze nimic. Mai mult, singurul personaj de care este atașat este cel din serialul Blackadder, care s-a încheiat în 1990.

„De fapt, nu prea îmi mai place să interpretez nimic, cu excepția lui Blackadder. Pentru că responsabilitatea pentru a face acest serial amuzant a stat pe mulți umeri, nu doar pe ai mei. Blackadder a reprezentat energia creativă pe care o aveam cu toții în anii ’80. Încercarea de a reproduce acei 30 de ani nu va fi ușoară.”, a declarat actorul.

Mai mult, prima apariție a lui Rowan Atkinson în personajul lui Mr. Bean a avut lco în 1990, la postul ITV. Au urmat, ulterior, ami multe filme artistice, seriale și desene animate, cu același personaj.

Pagina de facebook a lui Mr. Bean este considerată a fi a zecea cea mai populară din lume, însă actorul a spus că nu este interesat de social media.

„Nu doresc să fiu prezent pe social media ce se întâmplă acolo este ceva paralel cu lumea în care trăiesc”a declarat acesta.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: