Redactia.ro
Home » Știri » Adrian Corduneanu, ajuns la capătul puterilor, la priveghiul fratelui său: „Suntem îndureraţi cu toţii, mama…”

Adrian Corduneanu, ajuns la capătul puterilor, la priveghiul fratelui său: „Suntem îndureraţi cu toţii, mama…”

Odată cu vestea tragică a trecerii în neființă a lui Costel Corduneanu, liderul respectat al clanului Corduneanu, un val de durere și respect a cuprins întreaga țară. Orașul Iași devine epicentrul unei mișcări de solidaritate și omagiu în zilele acestea.Trupul său neînsuflețit a fost depus pentru priveghi într-un restaurant de lux din oraș, fiind primit cu ropote de aplauze din partea celor adunați.

Adrian Corduneanu, ajuns la capătul puterilor, la priveghiul fratelui său

În mijlocul acestei atmosfere pline de emoție și respect, Adrian Corduneanu, cunoscut și sub numele de „Beleaua”, considerat succesorul la conducerea clanului, a împărtășit câteva cuvinte memorabile despre fratele său.

„Suntem îndureraţi cu toţii, mama, fraţi, surori, nepoţi, prieteni, toţi. Aţi văzut câtă lume a venit şi el a fost şi este iubit de toată lumea”, a declarat Adrian Corduneanu, potrivit Antena3 CNN. 

Familia își dorește ca amintirea lui Costel Corduneanu să rămână vie în inimile tuturor, fiind recunoscut drept „campionul care a reprezentat România”. Performanțele sale remarcabile în sport, fiind vicecampion european la lupte libere și obținând chiar titlul mondial la categoria cadeți, nu vor fi uitate prea curând. Costel Corduneanu a avut onoarea de a reprezenta de două ori România la Olimpiadele de la Barcelona și Atlanta, aducând onoare și mândrie țării sale.

Costel Corduneanu va fi înmormântat cu onoruri militare

Artiști consacrați precum Cristi Nucă, Ţancă Uraganu sau Florin Salam vor veni să cânte la căpătâiul lui Costel Corduneanu, aducând un omagiu prin muzică celui care a fost o figură marcantă pentru România.

Într-un gest care subliniază respectul și recunoașterea meritelor sale, Costel Corduneanu va fi înmormântat cu onoruri militare. Acesta a fost subofițer MAI în timpul activității sale sportive la cluburile Steaua și Dinamo Brașov, servind țara cu demnitate și devotament.

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: