Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Enache a avut o relație cu o profesoară. Artistul avea 16 ani la acea vreme

Adrian Enache a avut o relație cu o profesoară. Artistul avea 16 ani la acea vreme

GALERIE FOTO (5) Adrian Enache a avut o relație cu o profesoară.

Adrian Enache a avut o relație cu o profesoară. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar ca fiecare cântăreț, are secretele sale. Adrian Enache a dezvăluit că în tinerețe s-a iubit cu o profesoară care îl medita.

Adrian Enache a avut o relație cu o profesoară. Artistul avea 16 ani la acea vreme

Adrian Enache formează un cuplu solid cu Iuliana Marciuc, iar împreună au un băiat. Artistul a reușit mereu să fie discret cu viața sa personală, făcând rareori dezvăluiri din viața intimă. Recent, artistul a fost invitat într-o emisiune tv, unde a fost nevoit să răspundă la câteva întrebări incomode. Solistul în vârstă de 55 de ani a făcut dezvăluiri uluitoare de pe vremea când era doar un adolescent. Artistul a mărturisit că s-a iubit cu o profesoară când avea doar 16 ani.

„Eu am fost de mic prins în vâltoarea unei povești de dragoste cu o profesoară. Ea m-a meditat. Aveam 16 ani. Crud, vlăstar. M-a luat valul, ne-a luat valul. Am zis apoi ca să fiu iubitul acelei profesoare, era frumoasă, deșteaptă, am zis că trebuie să învăț. M-am pus cu burta pe carte și am luat examenele de la două facultăți. Îți dai seama că a fost un ajutor‘, a mai declarat cântărețul, la Kanal D.

De asemenea, Adrian Enache a povestit că i-a „furat” iubita unui prieten. ‘Odată, țin minte că era un prieten, iubita lui se dădea la mine, s-a întâmplat și nu a apucat să se îmbrace. Când a sunat la ușă, el a întrebat-o: Ce faci, draga mea? Ești dezbrăcată la câte haine ți-am cumpărat? Deschide șifonierul! Și eu eram în șifonier!’, a povestit celebrul interpret.

De ce Iuliana Marciuc și Adrian Enache nu s-au căsătorit

Adrian Enache și Iuliana Marciuc sunt împreună de 25 de ani, dar totuși nu s-au căsătorit. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Prezentatoarea TV a mărturisit într-un interviu pentru Viva! adevăratul motiv pentru care ea și artistul nu s-au căsătorit.

Nu știu cine sunt acei mulți care ne dădeau puține șanse pentru că, de foarte multe ori, prietenii din jur ne spun: „Haideți să ne mai întâlnim ca să ne mai hrănim și noi cu povestea voastră de iubire!. Îmi amintesc că mulți ne căutau anturajul pentru că le plăcea cum ne comportăm unul cu celălalt. Și același lucru se întâmplă și acum. Noi am înțeles că dragostea se întreține cu grijă și atenție, cu surprize de ambele părți și cu lucruri mici care pot aduce bucurii mari. Sigur și cu respect, admirație și multă iubire! ”.

Iuliana Marciuc considera că principalul motiv pentru care nu s-a căsătorit ar fi un divorț. Vedeta susține că atunci când căsătoria nu este făcută în tinerețe, e mai bine să nu mai fie oficializată la o vârstă înaintată. ”Supărarea nu o ținem niciodată și, sincer, niciodată nu trebuie să te culci supărat și să uiți să spui „Noapte bună!. Este evident că dintre noi doi eu sunt cea mai diplomată și am învățat cu timpul că e mai bine, atunci când ies scântei, să dispar din cameră. Atunci, Adrian râde și îmi spune: „Ce faci, iar m-ai lăsat să dezbat singur?. Și așa-zisa ceartă se transformă într-un nou prilej de înțelegere”, a mai spus Iuliana Marciuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: