Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Enache i-ar fi putut salva viața Mihaelei Runceanu: „Dacă rămâneam la ea…”

Adrian Enache i-ar fi putut salva viața Mihaelei Runceanu: „Dacă rămâneam la ea…”

Adrian Enache i-ar fi putut salva viața Mihaelei Runceanu

Adrian Enache i-ar fi putut salva viața Mihaelei Runceanu. Artistul susține la 33 de ani de la uciderea acesteia că avea posibilitatea de a rămâne la ea acasă în noaptea în care viața i-a fost luată, motiv pentru care crede cu tărie că ar fi putut să o protejeze pe profesoara lui.

Adrian Enache i-ar fi putut salva viața Mihaelei Runceanu

Adrian Enache dezvăluie că i-ar fi putut salva viața Mihaelei Runceanu. Cântărețul dă detalii nemaiauzite despre noaptea în care îndrăgita cântăreață de muzică ușoară și profesoară de canto la Școala Populară de Artă din București a fost ucisă.

Astăzi s-au împlinit 33 de ani de când Mihaela Runceanu a fost ucisă în garsoniera ei de un vecin, Daniel Cosmin Ștefănescu.

Criminalul cântăreței a intrat în garsoniera ei, la data de 1 noiembrie 1989, în jurul orei 01:00 dimineața. Acesta a strangulat-o cu cablul de la telefon, apoi a incendiat-ocu ajutorul benzinei din canistrele pe care artista le avea pe balcon.Bărbatul a plecat rapid la iubita lui cu o serie de obiecte electrocasnice, fiind mândru de isprava lui.

Adrian Enache susține că avea posibilitatea de a rămâne în acea noapte la Mihaela Runceanu acasă și este convins că ar fi salvat-o:

„Dacă rămâneam la ea în noaptea aia nu murea, nu se întâmpla nimic. Dar aveam teză a două zi și nu am putut. Îmi aduc aminte că după școală mergeam să luăm pateuri, suc și bere apoi mergeam la Mihaela acasă.

Din prima am simțit că sunt elevul ei preferat. După moartea ei am avut o relație strânsă cu familia. Când mă gândesc la Mihaela mă gândesc la una din privighetorile muzicii românești, la o voce inconfundabilă. Era ca o privighetoare cu aripi de aur care trecea printr-un parc înflorit.

Știu că mai avea o mulțime de lucruri de făcut. Dacă acum, în neființă, i se cântă în continuare piesele, îți dai seama cum era dacă mai trăia? Azi era nu vedetă, ci supervedetă”, a explicat cântărețul pentru Fanatik. 

Ce fel de profesoară era Mihaela Runceanu

Adrian Enache a povestit că profesoara lui nu era precum celelalte cadre didactice. Aceasta se comporta cu elevii ei precum ar fi fost colega lor mai mare:

„Mihaela nu era profesoară, nu se purta așa. Te învăța totul ca un coleg mai mare, nu am simțit niciodată distanța asta dintre profesor și elev. Era ca o vacanță să fii cu ea, mi se părea o vacanță să fac naveta de la Buzău la București să merg la școala de canto. Nu m-a certat niciodată, era blândă, o simțeam ca pe o colegă de-a noastră, ne dădea curaj când aveam nevoie. Era corectă, dacă nu aveai nicio treaba cu muzica îți spunea din start”, a spus aceasta pentru sursa citată.

Cântărețul a mai povestit că era o femeie puternică și care nu părea să aibă temeri:

„Nu cred că se temea de ceva. Ea râdea cu noi, era mereu optimistă. Până și moartea ei a fost instantanee, nimeni nu s-a gândit că o să vină nenorocitul ăla să-i fure video-ul. De multe ori ne mai găzduia când veneam din provincie ca să nu mergem iar cu trenul, era ca o mama pentru noi. Atât de rău îmi pare că nu am rămas.

Când am auzit dimineață la radio am înnebunit, nu mi-a venit să cred. Criminalul era vecin cu ea, mai venea prin casă, se dădea fanul ei. A venit, a evaluat situația, s-a întors spunând că a uitat ceva, și a omorât-o. Cum era ea credulă și pâinea lui Dumnezeu, l-a crezut. Mihaela Runceanu era toată numai un suflet”, a completat cântărețul pentru sursa menționată.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: