Redactia.ro
Home » Monden » Adrian Minune a ajuns de urgență la spital. Ce s-a petrecut cu solistul

Adrian Minune a ajuns de urgență la spital. Ce s-a petrecut cu solistul

adrian minune

Adrian Minune, în vârstă de 50 de ani, trece prin momente dificile. Cântărețul se află internat în spital după ce medicii i-au făcut mai multe investigații și au descoperit o serie de probleme de sănătate care necesită supraveghere.

Adrian Minune este internat la spital

Adrian Minune, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, traversează o perioadă dificilă. Se pare că în aceste momente, Adi Minune este internat în spital, iar medicii realizează investigații suplimentare pentru a afla cu exactitate motivul pentru care solistul nu este în cea mai bună formă. Familia acestuia nu a oferit informații suplimentare despre cauza pentru care Adi Minune este internat, preferând să păstreze discreția asupra subiectului.

În prezent, nu se cunosc cauzele pentru care celebrul manelist a fost internat în spital. Cu toate acestea, se pare că printre analizele efectuate se numără și testele antigen, care indică posibilitatea infectării cu Covid-19. Este necesar să așteptăm informații suplimentare cu privire la starea de sănătate a artistului. Familia sa se află la spital, iar cei care au fost testați negativ pot să-l viziteze pe manelist dacă respectă normele de protecție necesare ținând cont că încă există pericolul infectării cu coronavirus.

În vara anului trecut familia lui Adrian Minune a trecut printr-o altă cumpănă. Bogdan, ginerele lui Adrian Minune, a ajuns pe masa de operații. Tânărul a fost dus de urgență la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Cu câteva zile înainte, el nu se simțise bine și a mers la spital pentru a efectua mai multe analize. Ulterior, medicii au constat că Bogdan avea pietre la fiere, ceea ce a necesitat o intervenție chirurgicală imediată.

Ce avere are Adrian Minune

Adrian Minune este unul dintre cei mai faimoși cântăreți de manele din România, cunoscut pentru tarifele sale ridicate pentru evenimente private precum nunți și petreceri. A fost raportat în mass-media că el se află în topul celor mai bogați maneliști din țară. Atunci când a fost întrebat despre averea sa, Adrian Minune a clarificat acest aspect, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

„Eu întotdeauna am cheltuit mai mult decât am câștigat, dar niciodată nu am făcut 1 milion de Euro. Cea mai mare sumă pe care am strâns-o la o nuntă a fost 60.000 de dolari, în 2002, în America!”, a povestit Adrian Minune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: